18.5.2017 klo 13:08
Uutinen

Jäsenkysely toiminnan kehittämiseksi

Kuopion Yrittäjät lähettää jäsenistölle sähköisen kyselyn, jossa kysytään kokemuksia jäsenyydestä, toiveita tapahtumista ja tietoa järjestöön kuulumisen syistä. Kyselyyn vastaajat voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on 100 ja 200 e lahjakortti voittajan valitsemaan Kuopion Yrittäjien jäsenyritykseen.

– Kuopion Yrittäjien hallitus ryhtyy elokuussa päivittämään strategiaansa. Jäsenistö on yhdistyksen olemassa olon perusta, joten tietenkin on tarpeen selvittää jäsenistön mielipiteitä järjestöön kuulumisen syistä sekä toiveita tekemisen painopisteistä ja tapahtumasisällöistä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Jouni Ortju.

Vastauksia toukokuun loppuun mennessä tuli jo mukavasti, mutta haluamme niitä lisää, joten jatkoimme kyselyyn vastausaikaa 16.6. saakka.

Kyselyyn osallistuvien kesken arvottavat 100 ja 200 euron lahjakortit voi käyttää voittajan tarpeen mukaan missä tahansa Kuopion Yrittäjien jäsenyrityksessä. Lahjakortit arvotaan kyselyn vastausajan päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

Feelbackin toteuttama puhelinkysely hiljattain eronneiden jäsenien eron syiden selvittämiseksi on päättynyt, vastauksia kyselyyn saatiin odotettu määrä.

Lisätietoa kyselystä: toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen, puh. 044 568 0509