30.8.2019 klo 11:53
Uutinen

Jatkis-webinaarit yrityskaupoista

Tervetuloa kuulemaan netin välityksellä yrityskauppojen vaiheista! Webinaarien kautta hahmotat, mihin sinun tulee varautua kaupan eri vaiheissa, sekä mihin sinun kannattaa ja pystyt kaupassa vaikuttamaan.

Tervetuloa kuulemaan netin välityksellä yrityskauppojen vaiheista! Nyt on mahtava tilaisuus tutustua yrityskauppaprosessiin sängystä nousematta, aamiaispöydästäsi tai vaikka koiran kanssa lenkkeillessä. Webinaarit järjestetään joka kuukausi neljässä eri jaksossa ja ne ovat täysin maksuttomia.

Jatkis-webinaarien kautta hahmotat, mihin sinun tulee varautua yrityskaupan eri vaiheissa, mihin sinun kannattaa sekä mihin pystyt kaupassa vaikuttamaan. Mitä pidemmälle neuvotteluprosessissa mennään, sitä paremmin osallistujalle paljastuu se iso kuva.

Kun osallistut kaikkiin webinaareihin, saat parhaimman mahdollisimman kokonaiskuvan prosessista. Voit myös tulla mukaan yksittäisille tunneille. Webinaarit ovat ennen kaikkea vuorovaikutteisia, lähetyksen aikana tarjoamme kommunikointimahdollisuus toimii molempiin suuntiin.

Huom!! Voit osallistua myös webinaariin paikallisessa kehitysyhtiössäsi tai Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n tiloissa. Webinaaristudiot järjestetään Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n neuvotteluhuoneessa, Business Joensuussa, Liekkeen, Ketin, Pikesin, Kontionloikan sekä Lipertekin tiloissa. Voit ilmoittautua studioon ilmoittautumislomakkeen kautta.

Webinaarien aikataulut ja teemat (lähetysten kesto n. tunnin):

Webinaari: Johdanto – ke 23.10. klo 8.30

Webinaari: Kartoitusvaihe – to 28.11. klo 8.30

Webinaari: Neuvotteluvaihe – ke 11.12. klo 8.30

Webinaari: Kaupantekovaihe – ke 15.01. klo 8.30

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan webinaariin etukäteen. Ilmoittaudu tämän linkin kautta, sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi tai p. 050 448 8468.

Webinaarit järjestää Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy.