17.10.2020 klo 16:46
Uutinen

Jyrki Hakkarainen Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Lakimies, Kiskon laki Oy:n yrittäjä Jyrki Hakkarainen on valittu Suomen Yrittäjien hallituksen 2. varapuheenjohtajaksi.

– Haluan kiittää liittokokousta luottamuksesta. Kiitän myös kaikki puheenjohtajaehdokkaita hyvähenkisestä kisasta, jossa ainoana pyrkimyksenä on ollut saada järjestön johtoon parhaat henkilöt, Jyrki Hakkarainen sanoo.

Hänellä on lakitoimistot Kiskossa ja Raaseporissa. Hakkarainen toimii myös Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajana ja Suomen Yrittäjien hallituksessa.

Yrittäjien hallituksen 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Anne Niemi Vimpelistä. SY:n puheenjohtajaksi valittiin jyväskyläläinen Petri Salminen.

Hakkarainen sanoo olevansa innostunut mahdollisuudesta olla mukana kehittämässä yrittäjäjärjestöstä entistä nykyaikaisempaa palvelu- ja edunvalvontaorganisaatiota.

– Järjestön tulee palvella yrittäjää ja järjestötyö lähtee kentältä yrityksistä ja paikallisjärjestöistä, Hakkarainen painottaa.

– Haluan panostaa tehtävään kaiken tarmoni ja osaamiseni. Mielestäni elämme nyt yrittäjyyden vuosikymmentä.

Hakkarainen painotti varapuheenjohtajakampanjassaan järjestön kehittämisen ohella erityisesti yhteiskunnallisten uudistusten merkitystä ja julkisen palveluntuotannon uudistamisen tärkeyttä.

– Paikallinen sopiminen tulee mahdollistaa kaikilla työpaikoilla. Tarvitaan myös kuntien ja valtiovallan toiminnan tehostamista, parempaa talouden johtamista ja sote-uudistus, Hakkarainen toteaa.