Hämeen Konttoritekniikka vaihtaa omistajia liiketoimintakaupalla 1.3.2022
21.2.2022 klo 09:20
Uutinen

Konttoritekniikka liiketoimintakaupalla henkilöstölle

Hämeen Konttoritekniikka Oy ja yrityksen avainhenkilöt ovat sopineet liiketoimintakaupasta. Yrityksen liiketoiminta ja toiminimi siirtyvät HHP Tekniikka Oy:lle maaliskuun alusta. Yhtiö jatkaa liiketoimintaa samalla nimellä ja työntekijät jatkavat ns. vanhoina työntekijöinä.

Hämeen Konttoritekniikka Oy jatkaa toimintaa samoissa tutuissa tiloissa Hämeenlinnassa Poltinahontiellä ja Riihimäellä Tehtaankadulla. Myymälät ovat suljettuina maanantaina 28.2.2022 muutosten vuoksi. Yhtiön omistajat totesivat tiedotteessa, että heille oli tärkeää, että perinteikkään yrityksen omistajayrittäjinä jatkavat entisiä työntekijöitä.

Hämeen konttoritekniikan uusina yrittäjinä jatkavat henkilöstöstä toimitusjohtaja Jarmo Hiittu ja Sari Puhkala. Uutena kasvona yrityksen toimintaan tulee mukaan Anne Helisniemi, jolla on vahva osaaminen vastaavasta liiketoiminnasta Satakunnasta.

– Meillä on vahva halu panostaa liiketoiminnan kehittämiseen, ja tarjota työntekijöille vakaa ja turvallinen toimintaympäristö. Haluamme tarjota paikallista palvelua laajalla tuotevalikoimalla koko seutukunnan yrityksille, yhteisöille sekä yksityishenkilöille, toimitusjohtaja Jarmo Hiittu toteaa.

Hämeen Konttoritekniikka Oy

  • Liikevaihto 3,5 M€ (2021)
  • Työntekijät 16
  • Toimiala: Toimistotekninen tukkukauppa
  • Palkittu vuoden yrittäjänä Hämeenlinnassa 1999
  • Toimipaikat Hämeenlinnassa ja Riihimäellä