24.9.2021 klo 17:17
Uutinen

Lammi Kuorikivi® Tuottava Idea-kilpailun alueelliseen voittoon Lahdessa

Lammin Betonin Kuorikivi KK400 -eristemuottiharkko on valittu Suomen Nuorkauppakamareiden alueellisessa kilpailussa yrityssarjan voittoon Lahdessa 24.9.2021.

Lammi Kuorikivi® on harkkorakentamisen uusi innovaatio ja pitkän tuotekehityksen tulos. Aluekilpailun tuomaristo perusteli yrityssarjan voittoa sekö rakennusterveydellä että ympäristöidealla. Tuomaristo kiinnitti huomiota erityisesti yrityksen pitkään toimintaan alalla ja tahtotilaan löytää uusia ratkaisuja ja kehittämään omaa toimintaansa.

– Innovaatiomme on poikkeuksellisen pitkän tuotekehitysprojektin tulos ja se on saanut erinomaisen vastaanoton ammattirakentajilta. Meistä on todella hienoa, että tekemämme pitkäjänteinen tuotekehitystyö on noteerattu myös Tuottava Idea -kilpailussa.” sanoo Lammin Betonin markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläinen.

Lammin Betoni on panostanut terveellisiin ratkaisuihin betonirakentamisen alalla ja yritys on käyttänyt aikaa ja resursseja.

– Hämeenlinnan Nuorkauppakamarille on tärkeää pyrkiä näiden kansallisten kilpailujen kuten Tuottava Idean nostaa paikallisia menestystarinoita ja yrityksiä esille, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Pauliina Hirviniemi kommentoi.

Tuottava Idea-kilpailu on Suomen Nuorkauppakamareiden järjestämä innovaatiokilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille suomalaisia innovaatioita. Valtakunnallinen kilpailu järjestetään 1.10. Helsingissä.

Kuvateksti: Lammin Betonin Kuorikivi valittiin yrityssarjan voittoon alueellisessa Tuottava Idea-kilpailussa. Kuvassa Lammin Betonin toimitusjohtaja Ismo Nieminen, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Pauliina Hirviniemi ja Lammin Betonin markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläinen.