18.1.2017 klo 14:01
Uutinen

Laulujuhlien lipunmyynti alkoi

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien pääkonserttien lipunmyynti yleisölle on alkanut. Konsertit tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaisia huippukuoroja ja -lauluyhtyeitä sekä harvoin kuultavan noin 3 000 laulajan jättimäisen suurkuoron.

Viiden vuoden välein vietettävät Sulasolin Laulu- ja soittojuhlat järjestetään Hämeenlinnassa 12.-14.5.2017. Kyseessä on yksi suurimmista Suomi 100 -juhlatapahtumista Kanta-Hämeen alueella. Tapahtuman järjestää Sulasol, Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto yhteistyössä lukuisien paikallisten toimijoiden, kuten Sulasolin Hämeen piirin, Hämeenlinnan kaupungin, Linnan Kehityksen, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan, Hämeen Yrittäjien, Verkatehtaan ja Sibeliuksen Syntymäkaupunkisäätiön kanssa.

Hämeen Yrittäjät haluaa olla avaamassa Hämeenlinnan seudun palvelujen tarjontaa laulujuhlille tuleville vieraille ja konserteissa kävijöille jo hyvissä ajoin.

– Kauneudenhoitopalvelut, vaateliikkeet, ravintola, kahvilat, elämyspalvelut ja vaikka mitä – nyt ideoimaan! Yrittäjillä on vielä hyvin aikaa miettiä omia laulujuhlatuotteitaan ja -palveluitaan, joita tarjota laulujuhlien aikana, edeltävällä viikolla ja vaikka jälkeenkin, Jouni Lehtonen Hämeen Yrittäjistä patistaa.

Pääjuhla järjestetään Ritari-areenalla

Tapahtuman huipentaa sunnuntaina 14.5.2017 Ritari-areenalla järjestettävä pääjuhla, jossa Suomi soi niin Maamme-laulun ja Finlandian kaltaisten klassikkojen kuin uuden, kuuden säveltäjän yhteistyönä syntyneen tilaussävellyksen sävelin. Mukana pääjuhlassa ovat kaikki tapahtumaan osallistuvat kuorot ja Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta.

Liput konsertteihin ovat myynnissä Verkatehtaan lipunmyynnissä ja Ticketmasterin verkkokaupassa. Tapahtuman ohjelmaan sisältyy myös runsaasti tilaisuuksia, joihin on vapaa pääsy. Näistä mainittakoon tapahtuman avajaiset Hämeenlinnan torilla perjantaina 12.5.2017 klo 18 alkaen, Tapiolan kuoron ja Vox Aurean yhteiskonsertti Verkatehtaan Lasipihalla lauantaina 13.5.2017 klo 15 sekä juhlajumalanpalvelus Hämeenlinnan torilla sunnuntaina 14.5.2017 klo 10.

Vapaa pääsy tai vapaaehtoinen ohjelmamaksu on myös lukuisiin muihin konsertteihin, joissa Laulu- ja soittojuhlien noin 120 osallistuvaa kuoroa esittäytyvät viikonlopun aikana.

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi

Tutustu laulujuhlaviikonlopun ohjelmaan >>>