11.8.2017 klo 11:31
Uutinen

Lopen lauantai tarjoaa markkinameininkiä ja erätunnelmaa

Tämän viikon lauantaina, 12. elokuuta, Lopen keskustassa on tarjolla perinteinen markkinatapahtuma, jossa yhdistävät tarjontansa Lopen Yrittäjien Markkinatori Lopen torilla sekä erävarustemarkkinat Erälopen tiloissa ja piha-alueella.

Markkinatapahtumia ja -myyntiä on lauantaina luvassa kello 9-14. Samaan aikaan Lopen Yrittäjien Markkinatorin kanssa järjestettävät Eräloppi Oy:n erämessut ovat järjestyksessään seitsemännet. Yrityksen tiloissa on paikalla metsästysalan edustajia, joilla on esittelyssä kauden kuumimmat tuotteet ja uutiset.

Eräloppi Oy:stä kerrotaan, että edustajien ja messutarjousten lisäksi paikan päältä löytyy koiraosasto, jossa voi tutustua eri metsästyskoirarotuihin. Tarkkuutta voi testata ammuntasimulaattorilla ja jousiammuntavaunulla kaikki halukkaat pääsevät ampumaan metsästysjousilla. Kahviossa on tarjolla perinteisiä markkinaherkkuja kuten lettuja ja muikkuja.

Lopen Yrittäjien Markkinatori kuuluu Hämeen Sanomien maakunnalliseen tähtitapahtumat kiertueeseen. Torin esiintymislavalla markkinayleisöä viihdyttävät Ilkka Esselström kello 11-13 sekä tankotanssija Henriikka Roo.

Hämeen Yrittysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi