28.3.2018 klo 08:02
Uutinen

Maahanmuuttajayrittäjyyden koordinaattoriksi Kaisu Keisala-Kaseja

Kaisu Keisala-Kaseja on aloittanut Suomen Yrittäjissä maahanmuuttajayrittäjyyden koordinaattorina. Hänen tehtävänsä on kehittää palveluita maahanmuuttajayrittäjille ja rakentaa maahanmuuttajayrittäjien verkostoa.

Kaisu Keisala-Kaseja (33) on toiminut viime vuodet yrittäjänä käännöspalveluja tarjoavassa Kielikulkurissa ja Tampereella toimivassa yhteisöllisessä työtilassa Teho-osastossa. Yrittämisestä hänellä on kokemusta myös entisestä asuinmaastaan Itävallasta, jossa hän vietti lähes 10 vuotta.

– Siitä kaksi vuotta kiersin maailmaa ja tein käännösyrittäjän töitä diginomadina. Käännöksiähän pystyi tekemään läppärillä missä vaan. Suomeen palasin kaksi vuotta sitten, Keisala-Kaseja kertoo.

Koulutukseltaan Keisala-Kaseja on filosofian maisteri, ja tänä vuonna hän viimeistelee yrittäjyyden ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Tampereen ammattikorkeakoulussa.

– Odotan innolla uutta tehtävää ja sitä, että pääsee kehittämään ja suunnittelemaan maahanmuuttajayrittäjille suunnattua toimintaa ja parantamaan sitä kautta maahanmuuttajayrittäjien asemaa Suomessa. Omat kokemukset maahanmuuttajayrittäjyydestä Itävallassa ja yrityksen perustamiseen liittyvät asiat ovat tuoreessa muistissa.

Projektityö on määräaikainen ja kestää vuoden 2018 loppuun. Työtä tehdään yhdessä Uusyrityskeskusten kanssa. Rahoitus saadaan Yksityisyrittäjäin säätiöltä.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi