25.5.2021 klo 12:05
Uutinen

Mikko Kontio Hämeenlinnan K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi

Mikko Kontio aloittaa elokuussa K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaana. Nykyinen kauppias Eemeli Aaltonen siirtyy kauppiaaksi Salon K-Citymarketiin.

K-kauppias Mikko Kontio siirtyy K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi Sipoon K-Supermarket Basilikasta, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2018. K-Citymarket Hämeensaari on kauppiaan toinen kauppapaikka.

”Lähden K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi todella innostuneella mielellä. Samanaikaisesti mielessä on toki myös luopumisen haikeutta, sillä edellisen kaupan asiakkaat ja henkilökunta ovat tulleet vuosien varrella todella tutuiksi. Eemeli Aaltonen henkilökuntineen on tehnyt Hämeensaaressa erinomaista työtä. Kauppa loistaa jo nyt upealla ja modernilla valikoimallaan ja palveluillaan, siitä on hyvä jatkaa”, Kontio kertoo.

Uuden kauppiaan tavoitteena on kehittää K-Citymarket Hämeensaarta edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. K-Citymarket Hämeensaaren henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.

” Erityisesti aion keskittyä Hämeensaaressa ateria- ja ruokamaailmaan. Hämeensaaressa on jo entisestään muun muassa mahtava sushikeittiö, jonka rinnalle haluan tuoda lisää vaihtoehtoja. Asiakkaille tulee tarjota kaupassa laajasti itse tehtyä ja ravintolatasoista ruokaa. Aion pitää asiakastoiveet vahvasti keskiössä. Uskon, että ne ovat kaiken perusta: kauppaa pitää ehdottomasti kehittää juuri asiakastoiveiden ja -tarpeiden perusteella. Toiveita sopii esittää niin hihasta kaupassa nykäisemällä tai vaikka sosiaalisen median kautta. Haluan tuoda asiakastoiveiden mallia asiakkaille läpinäkyväksi ja tuon Hämeensaareen vanhalta kaupaltani tutun asiakastoiveseinän. Asiakastoiveseinältä ilmenee, mitä on toivottu, ja koska toivomuksia on tuotu valikoimaamme. Jos käy niin, ettei jotakin toivetta pystytä toteuttamaan, selviää sekin seinältä”, Kontio kuvailee.

Kauppiaan perheeseen kuuluu puoliso Mikko Ylitalo, joka on myös vahvasti mukana kaupan töissä. Mikkojen vapaa-aika kuluu neljän koiran kanssa lenkkeillen ja ulkoillen. Myös matkustelu on rakas harrastus, jonka pandemia on kuitenkin luonnollisesti laittanut tauolle.

K-Citymarket Hämeensaaren nykyinen kauppias Eemeli Aaltonen siirtyy heinäkuussa K-Citymarket Salon kauppiaaksi Salon nykyisen kauppiaan jäädessä eläkkeelle.