3.4.2017 klo 10:07
Uutinen

Miten saavutat parhaimman mielentilasi?

Riihimäen Yrittäjien keskiviikoisen valmennuksen aiheena on paras mielentila, ja kuinka se saavutetaan. Tilaisuuteen saa lippuja vielä tänään maanantaina.

Mikä yhdistää kaikkia maailman menestyneimpiä ihmisiä?
Kova työnteko ja päämäärätietoisuus, mutta mikä muu? Karisma!
Karismaattiset ihmiset vetävät magneetin tavoin ihmisiä puoleensa. Karismaattista yrittäjää kuunnellaan ja uskotaan herkemmin ja häneen ollaan valmiita sijoittamaan resursseja.

Karisma luo ylivoimaisen myyntivaltin, millä saat itsesi ja tuotteesi näyttämään houkuttelevammalta. Valovoimaisuuden avaimet liittyvät tietyihin tekijöihin käyttäytymisessä ja ajattelussa. Nämä tekijät löytyvät minäkuvasta, ajattelun laadusta ja suunnasta. Eli kun olemme parhaimmillamme, alamme loistaa.

Olet varmasti huomannut, että parhaat ideat ja työtulos saavutetaan tietynlaisessa mielentilassa. Tämä paras mielentila ei ole sattuman tulos, vaan tiettyjen ajatteluun liittyvien tekijöiden summa. Kun hallitset tekniikan, sinulla on mahdollisuus päästä parhaimpaan mielentilaasi milloin vain ja missä vain. Kun teet itsestäsi
valovoimaisen, olet vastustamaton.

Ryhdy oman elämäsi menestyjäksi. Valmennuksen toteutuksen kesto 2,5 h (josta valmennusta 1,5 h ja 1 h verkostoitumista sekä valmennuksen sisäistämistä). Valmennusillan vetäjä on näyttelijä ja kouluttaja Lorenz Backman.

Tästä lippukauppaan >>>

Kaikki lipun ostaneet voivat ottaa mukaansa toisen yrittäjän, ystävän tai yrityksensä henkilökuntaan kuuluvan.

Ilmoita mukanasi tuleva henkilö sihteeri Pirjo Järveläiselle tänään 3.4. sähköpostilla (avaa sähköpostiohjelman) >>>