12.4.2017 klo 10:53
Uutinen

Oma osaaminen kasvuun Riihimäellä

Riihimäen Yrittäjien jäsenille kootaan oma oppisopimusryhmä. Tavoitteena on tutkinnon suorittaminen kaksivuotisella koulutuksella.

Riihimäen Yrittäjien jäsenille on tarjolla oppisopimuskoulutusta oman osaamisen kehittämiseen. Jokaisen osallistujan kanssa käydään henkilökohtainen keskustelu omista tavoitteista ja osaamisesta. Keskustelun jälkeen varmistuu, mitä tutkintoa lähdetään suorittamaan. Vaihtoehdot ovat mm. yrittäjän ammattitutkinto, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtamisen erikoisammattitutkinto, tekniikan erikoisammattitutkinto.

Tutkinto rahoitetaan yrittäjän oppisopimuksella, joka on mahdollinen, kun henkilö on tehnyt ilmoituksen yrittäjätoiminnan aloittamisesta verottajalle eli hänellä on Y-tunnus, hän maksaa yrittäjän eläkevakuutusta ja yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin ja/tai arvonlisäperintärekisteriin.

Koulutuksesta ei tule muita maksuja kuin Opetushallituksen perimä tutkintomaksu, 58 euroa. Lisäksi kustannuksia voi tulla yhteisestä opintomatkasta.

Opintojen päätoimisuuden minimi on tehdä 25 viikkotuntia tavoitteena olevan tutkinnon mukaisia työtehtäviä ja yrittäjyyttä. Yrittäjän oppisopimuksessa toisessa yrityksessä tai organisaatiossa toimiva kokenut yrittäjä tai työntekijä toimii työpaikkaohjaajana tai mentorina. Koulutukseen on varattu paikkoja 15.

Tule aamukahville pe 21.4. klo 8-9 Feeniks Caféseen kuulemaan lisää tai Hyrillaan ke 17.5. kl 8-9.30. Lisätietoja voi myös kysyä Hyriasta Merja Putukselta p. 040 637 6019 tai Riihimäen yrittäjien hallituksen jäseneltä Teija Lampiselta p. 050 383 1869. Mukaan lähtemisestä täytyy päättää 9.6. mennessä.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi