2.6.2021 klo 13:00
Uutinen

Parolan Pyörähuolto palkittiin vuoden uusyrityksenä

Tawast Bike Group Oy, joka tunnetaan paremmin aputoiminimellään Parolan Pyörähuolto, on valittu Hämeen Uusyrityskeskuksen vuoden 2021 uusyritykseksi.

– Haluamme valinnalla kannustaa uusia yrittäjiä ja yrityksiä kehittämään toimintaansa kohti kasvua ja kannattavuutta. Tawast Bike Group Oy ja sen yrittäjä Antti Munnukka tunnetaan erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä, kannattavasta kasvusta ja yhteiskuntavastuullisesta toiminnasta, toteaa Hämeen uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Kari Suokas.

Hämeen Uusyrityskeskuksen valinnan perusteet ovat selkeät.

Valittavat yritykset on perustettu vähintään kolme vuotta takaperin. Ne ovat käyttäneet asiantuntija-apua perustamisen yhteydessä ja ovat yleensä yrittäjänsä ensimmäisiä yrityksiä.

– Liikevaihdon ja kannattavuuden tulee olla selkeällä kasvu-uralla. Lisäksi Tawast Bike Groupin yrittäjä Antti Munnukka on tehnyt kiinteää yhteistyötä Koulutuskuntayhtymä Tavastian kanssa liittyen nuorten koulutukseen alalle, taustoittaa toimitusjohtaja Marko Ahtiainen Hämeen Uusyrityskeskuksesta.

Tawast Bike Group Oy:n palvelut ovat monipuoliset pyöräilyyn liittyen. Yritys myy polkupyöriä, mutta sen palveluvalikoima kattaa kaikki keskeiset pyöräilyyn liittyvät palvelut. Myytävien pyörien lisäksi yritys tarjoaa huolto-, mitoitus-, valmennus-, reitti- ja vuokrauspalvelut.

– Valinta vuoden uusyritykseksi lämmittää mieltä. Tämä on meidän henkilöstölle ja sidosryhmille osoitus siitä, että olemme yhteistyöllä onnistuneet. Asiakkailta saatu palaute ja asiakastyytyväisyys ovat meillä keskeisessä roolissa, iloitsee Tawast Bike Groupin yrittäjä Antti Munnukka.

Tawast Bike Group työllistää kolme henkilöä. Yrityksen kasvutavoitteet jatkuvat ja liike on laajentumassa nykyisellä paikalla entisestään. Poikkeuksellinen vuosi 2020 Covid-19-pandemian suhteen oli yritykselle liiketoiminnallisesti erinomainen. Yrityksen toimispiste sijaitsee Hämeenlinnassa Mäkelän teollisuusalueella. Yrityksen liikevaihto kasvoi 32 prosentilla vuonna 2020 runsaaseen 550 000 euroon. Kannattavuus ja omavaraisuus säilyivät erinomaisella tasolla.