13.1.2022 klo 09:00
Uutinen

Posti parantaa palvelujaan Ypäjällä ja Hauholla

Posti avaa Ypäjälle uuden postin. Kaikki postipalvelut on saatavilla maanantaista 24.1. kello 10 lähtien ravintola Murskan Paratiisissa palvelevasta postista osoitteessa Perttulantie 5. Tähän asti ypäjäläiset ovat joutuneet hoitamaan pakettiasiointinsa Loimaalla.

– Olemme iloisia, että Ypäjälle löytyi uusi kumppani. Kumppaniyrityksen hoitamassa postissa asiakas saa kaikki Postin palvelut saman katon alta ja se on auki viikon jokaisena päivänä, kertoo Postin aluepäällikkö Mikko Similä.

Ravintola Murskan Paratiisin yrittäjä Emma Hjerppe pyörittää ravintolaa Ypäjän keskustassa ja kesäravintolaa sekä keikkapaikkaa kymppitien varressa Murskan uimalan maisemissa. Viime kesänä aloittaneella keikkapaikalla kävi esiintymässä useita kotimaisia kärkiartisteja ja bändejä.

Ypäjän uusi posti palvelee henkilö- ja yritysasiakkaita tarjoten kaikki palvelut eli paketti- ja postilähetysten noutamisen ja lähettämisen, postimerkit sekä postitus- ja pakkaustarvikkeet. Alueen asukkaille tiedotetaan tarkemmin muutoksesta kirjeitse kotiin lähipäivinä.

Ypäjän palvelupiste on avoinna 24.1. lähtien maanantaista lauantaihin kello 10–18 ja sunnuntaisin kello 12–18.

Hauholle saatiin lisäkapasiteettia joulukuussa 2021

Posti paransi myös Hauhon palveluja loppuvuodesta 2021. Hauhon Rauta-Maatalous Oy:n tiloihin, osoitteessa Yritystie 1, avattiin 115 lokeron uusi pakettiautomaatti. Hauholla on nyt kaksi pakettiautomaattia. Tämä tuo helpotusta saatavuuteen, sillä yhden automaatin kapasiteettipulassa moni hauholainen on tähän asti joutunut ajamaan pakettinsa perässä kantakaupunkiin.

Muita kiinnostavia aiheita