7.5.2020 klo 22:03
Uutinen

Riihimäellä paikallista tuetaan Supportissa

Riihimäki liittyi niiden kaupunkien joukkoon, jotka ovat julkaisseet kauppapaikan paikallisille palveluille. Supportti-nimen saaneessa verkkopalvelussa kaupunkilaiset voivat ostaa lahjakortteja paikallisiin yrityksiin.

– Supportti tarjoaa alueen yrityksille ja yhdistyksille yhteisen ilmaisen näyteikkunan ja virtuaalisen kaupunkikeskustan, jossa paikalliset toimijat voivat tuoda esille palveluitaan ja tuotteitaan sekä myydä lahjakortteja, Riihimäen kaupungin elinvoimajohtaja Mika Herpiö kertoo.

Kaupungin tiedotteen mukaan palvelu on kehitetty koronaviruskriisin vaikutusten lieventämiseksi, mutta sitä kehitetään myös akuutin kriisitilanteen väistyttyä.

– Supportin avulla esimerkiksi paikallisilla yrittäjillä on mahdollisuus kevyeen verkkokauppatoimintaan ja pieneen, mutta merkittävään digiloikkaan, Herpiö lupailee.

Verkkopalvelun on toteuttanut riihimäkeläinen digitoimisto Digital Lighthouse, joka tarjoaa palvelua myös muille kunnille. Palvelun ylläpidosta vastaa Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy.

Katso myös