27.11.2019 klo 08:10
Uutinen

Riikka Riihimäestä Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja

Riikka Riihimäki (43) on valittu Forssan Yrityskehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Riihimäki on viimeksi toiminut Ypäjän vt. kunnanjohtajana.

Toimitusjohtajan paikkaa tavoitteli kaikkiaan 28 hakijaa, joista Fykin hallitus haastatteli seitsemän.

– Paikka herätti paljon kiinnostusta, mikä kertoo, että Forssan Yrityskehityksessä on tehty loistavaa työtä Forssan seudun tunnettuuden ja vetovoiman puolesta. Olemme hallituksessa erittäin innostuneita jatkamaan hyvää työtä uuden toimitusjohtajan kanssa, toteaa Forssan Yrityskehityksen hallituksen puheenjohtaja Jaana Lähteenkorva.

Riikka Riihimäki on työskennellyt Ammattiopisto Tavastiassa lehtorina, osastojohtajana ja koulutuspäällikkönä yhteensä lähes 20 vuoden ajan. Hän on myös toiminut yrittäjänä vuosina 1997–2003. Hän on työssään kehittänyt koulutusta yhdessä työelämän kanssa, sekä toiminut työelämän osaamisen ennakointiryhmässä. Kehittäjänä ja kouluttajana hän on saavuttanut merkittäviä työelämän ja koulutuksen yhdistäviä toimintamalleja.

Koulutukseltaan Riihimäki on hallintotieteiden maisteri. Hän on syntynyt Forssassa ja asuu nykyisin Jokioisilla.

– Kunnanjohtajana toimiminen antoi näköalapaikan tutustua ja verkostoitua tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Sain monelta taholta positiivista kannustusta hakea Fykin toimitusjohtajan tehtävää ja onneksi niin tein. Saan jatkaa työtä seutukunnan hyväksi uudelta tekijän paikalta, Riikka Riihimäki sanoo.

Riihimäki aloittaa uudessa tehtävässään vuoden 2020 alusta. Forssan Yrityskehityksen nykyinen toimitusjohtaja Maria Jokinen siirtyy silloin jokioislaisen FM-Haus Oy:n operatiiviseksi johtajaksi.