2.9.2019 klo 11:18
Uutinen

Täysi Logomo juhlii Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa la 16.11.

Gaalaväkeä viihdyttävät tänä vuonna Ressu Redford, Diandra ja bilebändi Popkorn.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala järjestetään lauantaina 16.11. Turun Logomossa. Gaalassa palkitaan menestyneitä yrittäjiä ja juhlistetaan varsinaissuomalaista yrittäjyyttä.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala on Varsinais-Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtuma ja kerää Turun Logomoon noin 850 osallistujaa paikallisyhdistyksistä ja sidosryhmistä ympäri maakunnan.

– Illan aikana palkitaan maakuntamme menestyneitä yrityksiä, nautitaan kolmen ruokalajin gaalaillallinen ja juhlitaan parhaat päällä myöhään yöhön loistavien artistien viihdyttäminä. Viime vuonna Turussa juhlittiin Valtakunnallisia yrittäjäpäiviä, mistä syystä Varsinais-Suomen Yrittäjägaala vietti välivuoden. Nyt kannattaa tulla mukaan juhlimaan kahden vuoden edestä, Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala kannustaa.

Viihdepuolesta vastaavat tänä vuonna pitkän linjan viihdyttäjä Ressu Redford ja yksi Suomen lahjakkaimmista naisartisteista, Diandra.

– Aiempina vuosina gaala on myyty loppuun, ja odotamme täyttä salia tänäkin vuonna. Liput kannattaa hankkia takataskuun jo hyvissä ajoin. Mukaan voi lähteä yksin, avecin kanssa tai oman paikallisyhdistyksen kesken ryhmänä. Juhlimaan voi tuoda myös vaikka koko henkilökunnan pikkujoulutunnelmissa, Kaerala sanoo.

Lipunmyynti gaalaan on avattu 2.9. Yrittäjän päivän viikon kunniaksi. Gaalalippuja voi hankkia jäsenhintaan klikkaamalla tapahtumasivulle >>

LIITY JÄSENEKSI >>