Hämeen ELY-keskuksen yrityspalveluasiantuntija Jutta Keino ja Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Tuomo Kauha ovat tyytyväisiä uudesta palvelukokonaisuudesta, mikä löytyy osoitteesta www.hämeenyrityspalvelut.fi.
4.5.2022 klo 11:58
Uutinen

Uudessa Hämeen Yrityspalvelut -kokonaisuudessa etusijalla asiakaslähtöisyys 

Hämeen ELY-keskus ja TE-toimisto kokoavat palvelujaan yrityksille uuteen Hämeen Yrityspalvelut -kokonaisuuteen. Lopputuloksena tarjotaan kootusti palvelua, neuvontaa ja rahoitusta Kanta- ja Päijät-Hämeen yrityksille sekä tiivistetään yrityspalveluja tarjoavien tahojen yhteistyötä. Mukana kehittämisessä ovat myös paikalliset yrittäjäjärjestöt, kehittämisyhtiöt sekä Hämeen kauppakamari. 

Hämeen Yrityspalvelut linkittyy osaksi maakunnallista Team Finland -toimintaa. Kokonaisuus tuo uuden yrityspalvelusivuston ja digitaaliset työkalut Hämeen yritysten käyttöön. Sivustolta löytyvät suorat asiantuntijayhteystiedot sekä muita yhteydenottotapoja.  

Tavoitteena on tehdä yrityspalvelut helpommin saatavilla oleviksi, ja palvella yrityksiä henkilökohtaisemmin kuin aiemmin. Tavoitteen saavuttamiseksi on ollut tärkeää kuunnella asiakasyritysten mielipiteitä. Kokonaisuudessa asiantuntijat kartoittavat yrityksen tilanteen ja auttavat tarpeiden perusteella oikealle polulle. Joissain tapauksissa se tarkoittaa esimerkiksi yksittäistä rahoitusta ja joskus useampia toimia, jolloin asiakasvastaava kulkee yrityksen rinnalla.  

Yrityspalvelukokonaisuuden kehittämiseen on saatu React EU -rahoituksen kautta myös ESR-rahoitusta. DigiHäme – Helposti saavutettavat yrityspalvelut -hankkeen avulla kehitetään yritysten palvelupolkuja ja digitaalisia palveluita. 

Hämeen Yrityspalvelut -verkkosivut: 

Hämeen Yrittäjät on ollut toteuttamassa Kanta-Hämeen kaikkia yrityspalveluja ja informaatiolähteitä kokoavaa Comppi.fi -palvelua, mistä julkaistiin toinen versio vuonna 2020. Uusi kokonaisuus on jo parhaillaan valmistelussa. 
– Kehitystyöt eivät ole päällekkäisiä vaan tukevat toisinaan. On hienoa, että viranomaistahot parantavat palveluaan lanseeraamansa kokonaisuuden tavoin, toteaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka