25.2.2017 klo 08:04
Uutinen

Uusi kauppias lupaa panostaa tuoreosastoihin ja lähituotteisiin

Hattulan K-supermarket saa kauppiaan omasta kunnasta, kun K-Market Tervapadan kauppias siirtyy kotikuntansa supermarketin ruoteliin.

Miro Parjanen on ollut vajaat kaksi vuotta kauppiaana K-Market Tervapadassa Tervakoskella ja sitä ennen pitkään Hämeenlinnassa Tiiriön K-Citymarketissa myymäläpäällikkönä. Yhteensä hänellä on kaupan alan kokemusta yli kymmenen vuotta. Merkonomin koulutuksen lisäksi hän on suorittanut ruokakaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon sekä Ruokakeskon kauppiasvalmennuksen. Parjanen asuu Hattulassa, joten kauppa ja paikkakunta ovat hänelle ennestään tuttuja.

K-supermarket Hattulassa uusi kauppias lupaa panostaa voimakkaasti tuoreosastoihin ja asioinnin helppouteen sekä ottaa valikoimiin mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita. Herkkutori tulee olemaan kaupan sydän.

– Edellinen kauppias Antti-Jussi Kivi on tehnyt erittäin hyvää työtä Hattulassa, joten kauppaa on hyvä jatkaa. Tulen panostamaan paljon siihen, että henkilökunnalla on hyvä fiilis, mikä näkyy asiakkaille iloisena palveluna. Kauppiuudessa minua kiehtoo eniten se, että saan työskennellä asiakkaiden parissa. Haluan olla paljon paikalla kaupassa ja tekemisissä asiakkaiden kanssa. Toivonkin, että asiakkaat tulevat rohkeasti ottamaan hihasta kiinni ja kertomaan toiveitaan, uusi kauppias kertoo.

K-Supermarket Hattula työllistää 12 henkilöä.

Miro Parjasen perheeseen kuuluvat avopuoliso Sanna ja Messi-koira. Vapaa-aikanaan hän harrastaa tennistä, hiihtoa ja jääkiekkoa.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi