2.3.2017 klo 08:02
Uutinen

Uutta puhtia yritysryhmästä

Mietitkö uuden yrityksen perustamista vai haluatko kehittää jo toiminnassa olevan yrityksesi toimintaa? Yritysryhmän voi perustaa, kun koossa vähintään 3 yrittäjää. Yritysten ei tarvitse olla samalta toimialalta. Tärkeintä on, että yrittäjillä on yhteinen näkemys siitä, mitä ryhmänä lähdetään kehittämään.

Yritysryhmässä voidaan keskittyä mm. osaamisen kehittämiseen ja uusien tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen. Julkisen rahoituksen osuus on 50-75 % yritysryhmähankkeen hyväksytyistä kustannuksista, loppu jää yrityksen maksettavaksi. Tule Päijänne-talolle kuulemaan, miten saatte oman ryhmänne liikeelle!

Ohjelma alkaa Päijänne-Leaderin toiminnanjohtaja Anu Taipaleen puheenvuorolla. Hän kertoo, mitä asioita on huomioitava yritysryhmähankkeessa. Esimerkkinä mitä yritysryhmähanke mahdollistaa matkailuyrittäjän näkökulmasta. Hän puhuu myös mitä velvollisuuksia yritysryhmä tuottaa sekä kertoo tukiprosentit. Lisäksi kuullaan eläviä esimerkkejä jo toimivista yritysryhmähankkeista.

Luo Hyvää – Puheenvuoron pitää Marijo Honkonen, Luontoäidin Hyvinvointipalvelut. Päivän aikana kuullaan myös ProAgrian puheenvuoro hankkeen hakuprosessista ja hallinnoinnista. Aikaa on myös keskustelulle, kysymyksille ja ideoinnille. Lopuksi sovitaan mahdollisista jatkotilaisuuksista.

Ilmoittaudu mukaan >>>

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi