31.8.2017 klo 08:30
Uutinen

Yrittäjän oppisopimuskoulutukseen vielä muutama paikka täyttämättä

Riihimäen Yrittäjien jäsenille suunnattuun oppisopimuskoulutukseen otetaan vielä muutama opiskelija lisää. Opiskella voi esimerkiksi yrittäjän ammattitutkinnon.

Riihimäen Yrittäjien jäsenille on Hyriassa tarjolla oppisopimuskoulutusta oman osaamisen kehittämiseen. Yrittäjistä kootussa ryhmässä käydään henkilökohtainen keskustelu jokaisen osallistujan kanssa omista tavoitteista ja osaamisesta. Keskustelun jälkeen varmistuu, mitä tutkintoa lähdetään suorittamaan. Vaihtoehdot ovat mm. yrittäjän ammattitutkinto, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtamisen erikoisammattitutkinto, tekniikan erikoisammattitutkinto.

Tutkinto rahoitetaan yrittäjän oppisopimuksella, joka on mahdollinen, kun henkilö on tehnyt ilmoituksen yrittäjätoiminnan aloittamisesta verottajalle eli hänellä on Y-tunnus, hän maksaa yrittäjän eläkevakuutusta ja yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin tai arvonlisäperintärekisteriin.

Koulutuksesta ei tule muita maksuja kuin Opetushallituksen perimä tutkintomaksu, 58 euroa. Lisäksi kustannuksia voi tulla yhteisestä opintomatkasta.

Opintojen päätoimisuuden minimi on tehdä 25 viikkotuntia tavoitteena olevan tutkinnon mukaisia työtehtäviä ja yrittäjyyttä. Yrittäjän oppisopimuksessa toisessa yrityksessä tai organisaatiossa toimiva kokenut yrittäjä tai työntekijä toimii työpaikkaohjaajana tai mentorina.

Koulutukseen on varattu paikkoja 15. Ryhmään olisi vielä hyvä saada muutamia yrittäjiä lisää. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.9.2017. Lisätietoa ja ohjeet täältä >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi