YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.
Yrittäjien tapahtumista saat virtaa ja oivalluksia arkeesi
Yrittäjien tapahtumakevät on jo pyörähtänyt käyntiin. Tarjontaa löytyy niin verkossa kuin livenä. Livetapahtumissa varaamme aikaa vapaamuotoiselle verkostoitumiselle ja kuulumisien vaihdolle.
Uudenmaan Yrittäjien tapahtumien lisäksi muista tutustua paikallisyhdistysten tapahtumatarjontaan.
Tule mukaan!
Viestintäsuunnitelman ABC -koulutuksesta saat käytännön työkalut oman yrityksesi viestintäsuunnitelman laatimiseen. Opit hahmottamaan viestinnän tavoitteet, kohderyhmät ja avainviestit sekä pääset suunnittelemaan, millaisia sisältöjä haluat yrityksestäsi jakaa. Hangossa 8.2. kouluttajana toimii viestintäyrittäjä Marjo Tiitto.
Yrityskauppamarkkinat kokoaa 15.2. yritysten myyjät ja ostajat Espooseen. Tapaa potentiaalisia ostajia yrityksellesi tai löydä unelmiesi yritys, jonka ostamisesta voit neuvotella saman tien. Tapahtumassa on mukana myös muun muassa rahoituksen, yritysvälityksen ja juridiikan asiantuntijoita. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta ja osallistujien kanssa tehdään vaitiolositoumus, jotta keskustelut pysyvät ehdottoman luottamuksellisina.
KasvuOpenin Keski-Uudenmaan kasvupolulle etsitään kasvusta innostuneita työllistäviä yrityksiä, jotka ovat jo ohittaneet yritystoiminnan aloittamisen vaiheet. Keski-Uudenmaan kasvupolun starttitapahtumassa Järvenpäässä 16.2.2023 on puhujana Susijengin valmentajana tunnettu Henrik Dettmann. Valokeilassa on pitkän ja lyhyen tähtäimen tavoitteenteko – miten rakennetaan määrätietoisesti uutta, menestystä ja kasvua.
Johdatko suoritusta vai suorituskykyä? Psyykkinen suorituskyky tarkoittaa kykyjä ja voimavaroja säädellä omia tunteita, ajatuksia ja toimintaa siten, että suoriutuisimme työtehtävistämme optimaalisesti niin paineen alla kuin pitkällä tähtäimellä. Psykologi Paula Thesleff pureutuu käytännönläheisesti työhön motivoitumiseen sekä tunne- ja vireystilan säätelyn taitoihin 14.3. Tuusulassa.
Parempaa palautumista, parempi toimintakyky. Yrittäjä tarvitsee työssään tahtoa, energisyyttä ja toimintakykyä. Palautuminen on kuormituksen vastavoima, sen avulla ihminen kerää energiaa tuleviin haasteisiin. Aamun koulutuksessa käsittelemme ratkaisuja paremman palautumisen edistämiseksi. Kouluttajana 22.3. Hyvinkäällä stressinhallinnan asiantuntija, psykoterapeutti ja tietokirjailija Harri Peltomaa.
Älä myy ystävääsi – Myy kuin ystävälle. Kysy, kuuntele, auta. Siinä ensimmäiset kolme askelta. Mutta entä jos lähtökohtaisesti pelottaa kysyä, jos asiakas ajattelee, että olen tyrkky? Päästä irti tunteesta, voisi olla tämän koulutuksen helppo ratkaisu. Kouluttaja Pasi Rautio on myyntikuiskaaja, joka kertoo 13.4.2023 Keravalla, miten autamme asiakasta kuin ystäväämme.
Yrittäjien inspiraatioilta – askelmerkit tulevaisuuteen 18.4. Lohjalla ja 20.4. Porvoossa. Yrittäjille tarinansa jakaa Globe Hopen Seija Lukkala. Globe Hopen missio on tehdä hylätystä ja unohdetusta arvokasta ja rakastettavaa. Innovatiivinen ekobrändi tekee tiedostaville kuluttajille funktionaalisia designtuotteita materiaaleista, jotka ovat menossa poistoon, mutta yhä käyttökelpoisia. Illan päätteeksi laadimme osallistujien yrityksille omat tulevaisuuskartat, ryhmissä poristen.
Löydä myös Yrittäjien maksuttomat webinaarit ja verkkotapahtumat
2.2. Tartu uusiin asiakkaisiin – Ota julkiset hankinnat haltuun yhteistyössä Hämeen, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan Yrittäjät
16.2. Energiamarkkinat nyt ja tulevaisuuden näkymät
16.2. Toiminimi- ja henkilöyhtiön verotus, kouluttajana aina yhtä kehuttu Leena Rekola-Nieminen
22.2. Ota breikki – mielen hyvinvointia ja rentoutumista yrittäjille, yhteistyössä Mieli ry
7.3. Löydä julkiset kilpailutukset ja niiden bisnesmahdollisuudet, yhteistyössä Hämeen, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan Yrittäjät
9.3. K-SY ❤ UY – onlinetreffit yrittäjille verkossa.
22.3. Miten sopeuttaa toiminimiyrityksen liiketoimintaa nopeasti? Toiminimiyritysten velkajärjestely
26.4. Miten sopeuttaa osakeyhtiön liiketoimintaa nopeasti? Yhtenä keinona yrityssaneeraus
31.5. Yritystoiminnan hallittu lopettaminen – miten se tehdään?