Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus
  • Yrittäjät-akatemia

Ota breikki – mielen hyvinvointia ja rentoutumista yrittäjille

Verkossa
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Etelä-Savon Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät

Hei yrittäjä, ota pieni breikki arjesta ja hyppää langoille!

Webinaari on suunnattu kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille yksinyrittäjille ja työllistäville yrittäjille. Webinaarissa keskitytään mielen hyvinvointia tukeviin taitoihin. Saat tietoa tunnetaidoista ja stressistä sekä opit kätevän arjessa myöhemminkin käyttökelpoisen rentoutusharjoituksen.

Kouluttajina toimivat Mieli ry:n alaisen Yrittäjän kriisikeskuksen asiantuntijat Virve Lähdesmäki ja Saija Oittinen. Tutustu Yrittäjän kriisikeskukseen täällä.

Webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Yrittäjän talousavun yhteistyönä ja se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Tutustu Yrittäjän talousapu -palveluun täällä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi