Kasvu ja kehitys

Kansainvälinen kauppa

Yrityksen perustavoiteena tulisi olla toiminnan kasvattaminen kannattavasti. Kansainvälistyminen on luonnollinen osa yrityksen kasvuprosessia.

Yrityksen kasvattaminen

Yrityksen kasvu perustuu aina omistajien kasvuhalulle sekä hyvälle liikeidealle ja vahvalle osaamiselle. Kasvuhakuiselle yritykselle löytyy monenlaista tukea ja neuvoja.

Yrityksen kasvattaminen

Julkiset hankinnat ja tarjouskilpailut

Tiesitkö, että julkisissa hankinnoissa on tarjolla kauppaa ainakin yli 35 miljardin euron edestä Suomessa. Ne tarjoavat yrityksellesi lukuisia mahdollisuuksia kaupankäyntiin ja menestymiseen ja voivat olla hyviä meriittejä esimerkiksi yrityksesi kansainvälistyessä.

Julkiset hankinnat ja tarjouskilpailut

Tuote- ja palvelukehitys

Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen on menestyvän yritystoiminnan kulmakiviä. Idean tai keksinnön matka markkinoille kulkee monien vaiheiden kautta: ennen varsinaista tuotantoa ja markkinointia on tehty suunnittelua ja koetuotantoa, kehitetty ja arvioitu. Tästä pääset alkuun omien kehityssuunnitelmiesi kanssa.

Tuote- ja palvelukehitys

Osaamisen kehittäminen

Osaaminen on yrityksesi tärkein voimavara. Siksi kannattaa huolehtia, että niin oma kuin työntekijöidesi osaaminen on ajan tasalla. Täältä löydät vinkkejä ja koulutuksia.

Osaamisen kehittäminen

Liiketoiminnan digitalisointi

Onko yrityksesi valmis digiharppaukseen? Digitalisaatio ei ole yksinomaan startupien ja kasvuyrittäjien pelikenttää. Se on nykypäivää jokaiselle yritykselle ja yrittäjälle taustasta riippumatta.

Liiketoiminnan digitalisointi

Etuja ja alennuksia jäsenille!

Hyödynnä kumppaneidemme edut ja säästä esim. bensasta, hotelleista ja vakuutuksista.

Liity jäseneksi

Aiheeseen liittyvät uutiset