Jäsenasiat

Yrittäjien jäsenpalvelussa voit hoitaa jäsenyyteen liittyviä asioita, kuten päivittää jäsentietojasi.
Kirjaudu Jäsenpalveluun

Jäsenpalvelussa on myös suuri määrä itsellesi ja yrityksellesi hyödyllistä tietosisältöä ja työkaluja, kuten asiakirjapankin valmiit lomakepohjat, palkkalaskuri ja alennuslaskuri.

  • Katsele ja päivitä omia tietojasi. Käyttäjäprofiili -kohdasta voit katsella ja muuttaa omia tietojasi. Yritysprofiili-kohdasta voit muuttaa yrityksesi tietoja.
  • Valtakunnalliset ja yhdistyskohtaiset edut. Jäsenedut -kohdasta voit tutustua Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneiden tarjoamiin jäsenetuihin. Näissä kohdissa esitellyt jäsenedut ovat kaikkien mobiilijäsenkortin haltijoiden käytettävissä lukuun ottamatta Nesteen polttoaine-etua, jotka saat käyttöösi muovikortin magneettiraidalla. Mahdolliset alennuskoodit tai muut lunastustiedot näkyvät vain kirjautuneille käyttäjille jäsenpalvelussa. Jos lunastustietoja on tarjolla, löytyvät ne yksittäisen jäsenetusivun lopusta, harmaalta pohjalta.
  • Yrityshakemistosta löydät niiden Suomen Yrittäjien jäsenyritysten tiedot, jotka ovat antaneet luvan tietojen julkaisuun. Jäsenpalvelun käyttäjätunnuksen alta löytyvässä yritysprofiilissa voit muuttaa oman yrityksesi tietoja.
  • Jäsenpalvelun tietopankista löydät itsellesi ja yrityksellesi hyödyllistä tietosisältöä ja työkaluja.

Jäsenpalvelun ohella yrittäjien julkinen yrittajat-.fi-verkkosivusto tarjoaa uutisia, asiatietoa, palveluita, tapahtumia ja koulutuksia yrittäjille ympäri Suomen. Tutustu jäsenyyden hyötyihin osiossa Palvelut ja edut.

Jäsenmaksu

Vuosimaksu kattaa jäsenyyden 12 kuukaudeksi liittymisestä eteenpäin. Lisätietoja jäsenlaskusta saat kirjautumalla jäsenpalveluun.

Jäsenpalveluun kirjautuminen

Jäsenpalvelun kirjautumissivu löytyy osoitteesta https://jasenpalvelu.yrittajat.fi. Kirjautumissivulta voit tilata uuden salasanan.

Kirjautumiseen tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta, joka löytyy jäsenrekisteristämme. Jos / kun olet kirjautumassa ensimmäistä kertaa tai salasanasi on unohtunut, sinun tulee tilata salasana kirjautumissivulla Tilaa uusi salasana -toiminnolla. Huomioithan, että Jäsenpalvelussa ainoastaan yrityksen ensisijainen yhteyshenkilö voi muuttaa omien tietojen lisäksi myös yrityksen tietoja Yritysprofiili-osiossa.

Jos kirjautuminen ei onnistu tai et saa salasanan muutoksesta postia omaan sähköpostiisi voit antaa palautetta tai olla yhteydessä jasenpalvelu@yrittajat.fi. Voi myös olla yhteydessä aluejärjestöösi.

Ota jäsenpalvelun työkalut ja tietosisältö käyttöösi
Siirry jäsenpalveluun

Mobiilikortti – pidä edut ja jäsenyys mukanasi missä menetkään

Suomen Yrittäjien jäsen, pidäthän jäsentietosi ajan tasalla!

Aiheeseen liittyvät uutiset

12.10.2022 Uutinen

Jenni-robotti soittaa Yrittäjien jäsenille – Mahdollisuus päivittää tietoja ja vaihtaa sähköiseen laskuun

Suomen Yrittäjien automaattinen puhelinpalvelu soittaa jäsenille lokakuun aikana. Puhelun aikana jäsen voi esimerkiksi halutessaan vaihtaa jäsenmaksun paperilaskun sähköiseen laskuun.

Etkö ole jäsen? Liity Yrittäjiin.

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta lakineuvontaa ja nautit rahanarvoisista jäseneduista!

Liity jäseneksi