Jäsenasiat

Yrittäjien jäsenenä käytössäsi on myös suuri määrä itsellesi ja yrityksellesi hyödyllistä tietosisältöä ja työkaluja sekä asiakirjapohjia. Kirjaudu sisään jäsenpalveluun ja saat jäsensisällöt käyttöösi. Alla voit siirtyä jäsenille tarkoitettuihin jäsenyyteen liittyviin sisältöihin, kuten jäsenbannereihin ja jäsenkortin sivulle sekä lukea lisää jäsenmaksulaskusta.

Jäsenkortti

Saadaksesi jäsenedut käyttöösi sinulla tulee olla voimassa oleva Suomen Yrittäjien jäsenkortti tai mobiilikortti.

Jäsenmaksulasku

Jäsenmaksun maksamisen jälkeen voit käyttää mobiilijäsenkorttia. Lähetämme fyysisen jäsenkortin sinulle postitse.

Lisää jäsenyydestä kertova banneri yrityksesi kotisivuille tai esitteeseen ja kerro asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi kuuluvasi Yrittäjiin.

Yrittäjien jäsenlehden jutut rakentuvat 16 eri teemasta, joista lukijat löytävät helposti heille tärkeät aiheet.

Testikuva

Katsele ja päivitä omia tietojasi

Voit katsoa ja päivittää omia tietojasi ylävalikon Omat tiedot -kohdan alla olevasta Käyttäjäprofiili -linkistä. Yritysprofiili -kohdasta voit muuttaa yrityksesi tietoja.

Yrityshakemistosta löydät Suomen Yrittäjien jäsenyritysten tiedot, jotka ovat antaneet luvan tietojen julkaisuun. Voit päivittää omia tietojasi valitsemalla sivun ylävalikosta Omat tiedot ja sen alta Yritysprofiili.

Valtakunnalliset ja yhdistyskohtaiset edut

Jäsenedut -kohdasta voit tutustua Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneiden tarjoamiin jäsenetuihin. Valtakunnalliset jäsenedut ovat kaikkien mobiilijäsenkortin haltijoiden käytettävissä lukuun ottamatta Nesteen polttoaine-etua, jotka saat käyttöösi muovikortin magneettiraidalla. Edun lunastamisen tiedot näkyvät vain kirjautuneille käyttäjille kunkin jäsenedun sivulta.

Asiakirjapankki

Jäsenenä saat käyttöösi hyödyllisiä ja yrittäjän arkea helpottavia asiakirjapohjia ja -malleja.

Jäsenien palvelut ja edut

Katso kaikki jäsenien edut ja hyödyt Palvelut ja edut -sivulta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kirjaudu sisään jäsenpalveluun sivun ylävalikosta kohdasta Kirjaudu tai siirry osoitteeseen https://yrittajat.fi/kirjaudu.

    • Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa jäsenpalveluun, sinun tulee asettaa salasana ”Unohditko salasanasi?” -linkin kautta kirjautumisen yhteydessä.
    • Kirjautumiseen tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta, joka löytyy jäsenrekisteristämme. Huomioi, että Jäsenpalvelussa ainoastaan yrityksen ensisijainen yhteyshenkilö voi muuttaa omien tietojen lisäksi myös yrityksen tietoja Yritysprofiili-osiossa.

Yrittäjien jäsenpalvelussa pystyt päivittämään jäsentietojasi. Se on tärkeää, jotta voimme palvella sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin.

Löydät jäsentietosi sivuston oikeasta yläkulmasta, käyttäjätunnuksesi alta. Kohdassa käyttäjäprofiili voit päivittää henkilötietojasi ja kohdassa yritysprofiili yrityksesi tietoja.

Yritykset etsivät kontakteja yritysten väliseen liiketoimintaan. Ajantasaiset yritystiedot auttavat yritystäsi erottumaan ja löytämään juuri yritystoiminnallesi sopivia yhteistyöyrityksiä. Pidä myös henkilökohtaiset tietosi ajan tasalla, jotta me järjestönä voimme välittää juuri sinua kiinnostavia sisältöjä ja etuja.

Jäsentiedot kannattaa päivittää vähintään kerran vuodessa, tarvittaessa useamminkin. Jos tietojen päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä jasenpalvelu@yrittajat.fi.

Jäsenetujen lunastustavat vaihtelevat. Mahdolliset alennuskoodit tai muut lunastustiedot löydät täältä Jäsenpalvelusta, osiosta jäsenedut. Jos lunastustietoja on tarjolla, löytyvät ne yksittäisen jäsenetusivun lopusta, harmaalta pohjalta.

Mobiilikortti – pidä edut ja jäsenyys mukanasi missä menetkään

Suomen Yrittäjien jäsen, pidäthän jäsentietosi ajan tasalla!

Aiheeseen liittyvät uutiset

12.10.2022 Uutinen

Jenni-robotti soittaa Yrittäjien jäsenille – Mahdollisuus päivittää tietoja ja vaihtaa sähköiseen laskuun

Suomen Yrittäjien automaattinen puhelinpalvelu soittaa jäsenille lokakuun aikana. Puhelun aikana jäsen voi esimerkiksi halutessaan vaihtaa jäsenmaksun paperilaskun sähköiseen laskuun.

Etkö ole jäsen? Liity Yrittäjiin.

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta lakineuvontaa ja nautit rahanarvoisista jäseneduista!

Liity jäseneksi