Jäsenasiat

Yrittäjien jäsenpalvelussa voit hoitaa jäsenyyteen liittyviä asioita, kuten päivittää jäsentietojasi.

Tarjolla on myös suuri määrä itsellesi ja yrityksellesi hyödyllistä tietosisältöä ja työkaluja, kuten asiakirjapankin valmiit lomakepohjat, palkkalaskuri ja alennuslaskuri.

  • Katsele ja päivitä omia tietojasi. Käyttäjäprofiili -kohdasta voit katsella ja muuttaa omia tietojasi. Yritysprofiili-kohdasta voit muuttaa yrityksesi tietoja.
  • Valtakunnalliset ja yhdistyskohtaiset edut. Jäsenedut -kohdasta voit tutustua Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneiden tarjoamiin jäsenetuihin. Näissä kohdissa esitellyt jäsenedut ovat kaikkien mobiilijäsenkortin haltijoiden käytettävissä lukuun ottamatta Nesteen polttoaine-etua, jotka saat käyttöösi muovikortin magneettiraidalla. Mahdolliset alennuskoodit tai muut lunastustiedot näkyvät vain kirjautuneille käyttäjille jäsenpalvelussa. Jos lunastustietoja on tarjolla, löytyvät ne yksittäisen jäsenetusivun lopusta, harmaalta pohjalta.
  • Yrityshakemistosta löydät niiden Suomen Yrittäjien jäsenyritysten tiedot, jotka ovat antaneet luvan tietojen julkaisuun. Jäsenpalvelun käyttäjätunnuksen alta löytyvässä yritysprofiilissa voit muuttaa oman yrityksesi tietoja.
  • Jäsenpalvelun tietopankista löydät itsellesi ja yrityksellesi hyödyllistä tietosisältöä ja työkaluja.

Jäsenpalvelun ohella yrittäjien julkinen yrittajat-.fi-verkkosivusto tarjoaa uutisia, asiatietoa, palveluita, tapahtumia ja koulutuksia yrittäjille ympäri Suomen. Tutustu jäsenyyden hyötyihin osiossa Palvelut ja edut.

Jäsenmaksu

Vuosimaksu kattaa jäsenyyden 12 kuukaudeksi liittymisestä eteenpäin. Lisätietoja jäsenlaskusta saat kirjautumalla jäsenpalveluun.

Hei, olen Jenni!

Suomen Yrittäjissä aloittanut Jenni-robotti auttaa reilun 100 000 yrittäjäjäsenen jäsentietojen päivittämisessä.

Joko Jenni soitti sinulle? Jennin puhelinnumero on 045 490 0304.

Jäsenpalveluun kirjautuminen

Jäsenpalvelun kirjautumissivu löytyy osoitteesta https://jasenpalvelu.yrittajat.fi. Kirjautumissivulta voit tilata uuden salasanan.

Jos kirjautuminen ei onnistu tai et saa salasanan muutoksesta postia omaan sähköpostiisi voit antaa palautetta tai olla yhteydessä jasenpalvelu@yrittajat.fi. Voi myös olla yhteydessä aluejärjestöösi.

Ota jäsenpalvelun työkalut ja tietosisältö käyttöösi
Siirry jäsenpalveluun

Mobiilikortti – pidä edut ja jäsenyys mukanasi missä menetkään

Suomen Yrittäjien jäsen, pidäthän jäsentietosi ajan tasalla!

Etkö ole vielä jäsen? Liity Yrittäjiin.

Jäsenenä saat avuksesi asiantuntevat lakiosaajamme, laajat verkostomme, hyödylliset palvelumme ja euroja säästävät jäsenetumme.
Liity nyt!