Mitä saat jäsenenä?

Miltä kuulostaisi rahaa säästävät edut ja alennukset tai maksuton neuvontapalvelu? Haluaisitko verkostoitua yrittäjätapahtumissa tai osallistua inspiroiviin koulutuksiin? Entäpä olisiko valmiista asiakirjapohjista, yrittäjän tietopaketeista tai alennus- ja palkkalaskurista apua myös sinulle? Esimerkiksi tämän kaiken saat Yrittäjien jäsenenä.

Tee siis hyvä päätös ja liity Yrittäjiin vaikka heti tai tutustu vielä tarkemmin alta, mitä kaikkea jäsenyys sinulle tarjoaisi.

Neuvontapalvelut apunasi

Asiantuntijoiltamme saat apua mm. TES-asioissa, yrittäjän sosiaaliturvassa, verotuksessa tai sopimusoikeudessa.

Rahanarvoiset jäsenedut

Säästät selvää rahaa esim. polttoaineesta, matkoista, majoituksesta ja vakuutuksista sekä liittymistä että IT-palveluista.

Maksuttomat ja etuhintaiset koulutukset

Inspiroivista koulutuksistamme opit uutta ja saat lisäbuustia liiketoimintaasi jäsenille maksuttomilla verkkokursseilla tai webinaareissa. Opi esimerkiksi yrityksen taloudesta, myynnistä, markkinoinnista ja juridiikasta.

Hyödylliset työkalut

Jäsenenä käytössäsi on arkeasi helpottavat työkalut, kuten n. 80 asiakirja- ja lomakepohjaa, palkka- ja alennuslaskurit sekä yritykselle tärkeät tietopaketit.

Pidämme sinut ajan tasalla

Toimituksemme kokoaa yrittäjälle mielenkiintoiset uutiset, tarinat ja tietoiskut verkkosivuille, sovellukseen, uutiskirjeeseen sekä jäsenlehteen.

Verkostoivat tapahtumat

Tapahtumissamme tutustut muihin samassa tilanteessa oleviin yrittäjiin ja saat vertaistukea, bisnesmahdollisuuksia sekä yhteistyökumppaneita. Viihtymisestä ja virkistymisestä puhumattakaan. Tapahtumat ovat jäsenille etuhintaisia.

Vaikutamme puolestasi

Yrittäjät välittää yrittäjien näkökulman eurooppalaiseen, valtakunnalliseen, alueelliseen ja paikalliseen päätöksentekoon.

Vahva verkosto

Jäsenenä olet osa Suomen suurinta yrittäjäyhteisöä. Lisäksi tarjoamme verkostoja yksinyrittäjille, nuorille, maahanmuuttaneille ja luovien alojen yrittäjille.

Yrittäjien jäsenenä pääset verkostoitumaan yrittäjäkollegoidesi kanssa: inspiroidu ja löydä kumppaneita sekä asiakkaita!

Liity jäseneksi

Tutustu jäsenten kokemuksiin

“Varsinkin lakiasioissa on hienoa tietää, että voin kääntyä aina Yrittäjien asiantuntijoiden puoleen”

Johanna Matintalo

“Yrittäjien jäsenneuvonta on ollut ihan korvaamaton”

Petteri soini

”Yrittäjistä kaikenikäiset yrittäjät voivat saada itselleen tarpeellisinta apua sekä erityisesti verkostoja.”

Kiia Riuttula