Työnantajalle

Työsuhde voi olla lyhyt, muutaman tunnin mittainen tai se voi käsittää työntekijän koko työuran. Tänne työnantajan tietopankkiin olemme koonneet tietoa työsuhteeseen liittyvistä asioista sinulle, nykyinen tai tuleva työnantaja.

Ohjeet työnantajalle koronatilanteessa

Ajankohtaista työnantajalle

Näin palkkaat

Näin palkkaat -osiosta löydät työntekijän palkkaamiseen liittyvää tärkeää tietoa, kuten ohjeet onnistuneeseen rekrytointiin ja työsopimuksen tekemiseen.

Näin palkkaat

Työsuhde

Työsuhde-osio kokoaa työsuhteen konkreettiset toimet yhteen. Löydät tietoa esimerkiksi palkanmaksusta, työajasta, ja työsuhteen muutostilanteista, kuten lomautuksista.

Työsuhde

Työnantajan velvollisuudet

Millaisia vastuita ja velvollisuuksia työnantajalla on? Työnantajan velvollisuudet-sivulle on kerätty työnantajan lakisääteisiä tehtäviä, kuten työterveyshuollon järjestäminen.

Työnantajan velvollisuudet
Henkilö kirjoittaa paperille
Jäsenille

Lomakkeet ja asiakirjat työnantajalle

Jäsenenä saat käyttöösi valmiit asiakirjapohjat ja lomakkeet.

Lomakkeet ja asiakirjat työnantajalle

Koulutukset työnantajalle

Ajankohtaista työnantajalle

Palkkatasa-arvo
15.11.2021 Uutinen

STM:n esitys palkkatasa-arvon korjaamiseksi saa täystyrmäyksen työnantajajärjestöiltä – ansioeroihin voidaan vaikuttaa muilla tavoin

Sosiaali- ja terveysministeriö STM:n työryhmä on tänään esittänyt muutoksia tasa-arvolakiin sukupuoleen perustuvat palkkasyrjinnän estämiseksi ja palkkatasa-arvon vahvistamiseksi. Esitys liittyy pääministeri Sanna Marinin hallituksen ohjelman…