11.2.2021 klo 10:25
Uutinen

Ystävänpäiväviikon liittymisetu

Liittymisetuna saat 40 € suuruisen summan käyttöösi www.siunkauppa.fi -lahjakorttiverkkosivulle. Tämän lisäksi saat näkyvyyttä aktiivisella Facebook -sivullamme.

Ohjeet:

  • Käy täyttämässä liittymislomake: www.yrittajat.fi/liity
  • Kirjaa lomakkeen kohtaan ”Kampanjakoodi” YSTAVA2021
  • Jos haluat näkyvyyttä somessa, lähetä lyhyt kuvaus yrityksestäsi (logon/kuvan kanssa jos mahdollista) joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Siun kauppa on Pohjois-Karjalan yritysten yhteinen verkkokauppa, josta voi ostaa lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. Ensin päätät lahjakortin haluamaasi liikkeeseen / yritykseen, jonka jälkeen ilmoitat sen meille p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi. Toimitamme lahjakortin sinulle, kun olet maksanut jäsenmaksun viimeistään eräpäivänä.

Siun kaupan taustalla vaikuttaa voittoa tavoittelematon Siun kauppa Oy, jonka maakunnan julkiset toimijat ovat yhdessä perustaneet yritysten auttamiseksi. Katso Siun kaupan verkkosivuilta, mitä yrityksiä on mukana.

Facebook-julkaisu

Liittymislomakkeen lähetettyäsi voit laittaa meille lyhyen kuvauksen yritystoiminnastasi sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi – me hoidamme loput. Facejulkaisuun sisältyy antamasi lyhyt, parin lauseen kuvaus toiminnasta ja palveluista, yrityksesi logo sekä ohjaus verkkosivuille.

Somejulkaisu tehdään aina viikon lopussa. Julkaisussa on mukana viikon aikana liittyneet uudet, pyydetyt tiedot toimittaneet jäsenyritykset. Jokaista julkaisua mainostetaan myös pienellä rahasummalla.

Kampanja koskee uusia jäseniä, jotka liittyvät johonkin Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n paikallisyhdistyksistä.

Liittymisetu on voimassa maanantaihin 15.2.2021 saakka.