Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tervetuloa Salon Yrittäjien sivuille!

Salon Yrittäjät on paikallinen yrittäjäyhdistys, jonka tärkein tehtävä on toimia yrittäjien edunvalvojana. Mitä enemmän jäseniä järjestöömme kuuluu, sitä parempi yhteinen vaikutuskanavamme päätöksentekoon on. Vaikuttamalla voimme parantaa yrittäjien asemaa ja toimintaedellytyksiä.

Yhdistykseemme kuuluu reilusti yli 500 jäsentä. Yhdistyksemme jäsenenä verkotut alueen muiden yrittäjien kanssa ja saat tietoa yrittäjille tärkeistä asioista. Järjestämme myös koulutustilaisuuksia yhdessä eri toimijoiden kanssa. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut, joita tarjoavat sekä valtakunnallinen Suomen Yrittäjät-kattojärjestö että aluejärjestömme, Varsinais-Suomen Yrittäjät. Säästät rahaa ja aikaa hyödyntämällä koko järjestön jäsenetuja ja neuvontapalveluita.

Salon Yrittäjien jäsenenä olet siis jäsen myös elinkeinoelämän suurimmassa keskusjärjestössä, Suomen Yrittäjät ry:ssä, jossa on mukana jo yli 115 000 yritystä Suomessa. Mukana on yrityksiä muun muassa kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinninkin toimialoilta. Jäsenrakenne vastaa suomalaista yritysrakennetta. Jäsenenä tarjoamme vaikutuskanavan niin kunnalliseen, alueelliseen kuin valtakunnalliseenkin päätöksentekoon ja vaikuttamiseen.

Voit ottaa meihin yhteyttä: