Varsinais-Suomen Yrittäjien blogi
17.6.2024
Vieraskynä-blogi, Avataan yhdessä yrityksesi ovet menestykseen digimarkkinoinnin keinoin

Avataan yhdessä yrityksesi ovet menestykseen digimarkkinoinnin keinoin

Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada tukea ja neuvoja yrityksesi markkinointiin liittyvissä kysymyksissä, erityisesti digimarkkinoinnissa. Tagomon yhteistyö neuvontakumppanina tarjoaa jäsenyrityksille konkreettista apua markkinoinnin haasteisiin. 

Kun kohtaat markkinointiin liittyvän ongelman tai sinulla on kysyttävää, voit soittaa Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontapalveluun, josta tarpeesi mukaan puhelu ohjataan eteenpäin meille. Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan!

Tarjoamme sinulle maksuttoman markkinoinnin kartoituspalaverin joko paikan päällä Tagomon Turun toimipisteessä tai verkkotapaamisena toiveesi mukaan. Tämän tapaamisen aikana selvitämme, miten voimme parhaiten auttaa yritystäsi kulkemaan kohti liiketoiminnan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita. 

Mitä sinä toivoisit yrityksellesi, ja missä me voimme auttaa?

  • Liikevaihdon / kannattavuuden kasvu
  • Tarjouspyyntöjen määrän / laadun parantaminen
  • Bränditunnettuuden kasvattaminen
  • Rekrytointi
  • Tuotteen / palvelun lanseeraus
  • Asiakaskokemuksen parantaminen

Millaisin keinoin pääsemme yhdessä kohti yrityksesi tavoitteita?

Tagomo muuttaa yrittäjän elämää parhaiksi todettujen digimarkkinoinnin ratkaisujen avulla. Pidämme huolen siitä, että yrityksesi viesti tavoittaa oikeat kohderyhmät siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat. Rakennamme verkkosivustoja sekä tehokasta mainontaa käyttäen mm. Googlen, Facebookin ja Instagramin mainosratkaisuja varmistaen, että yrityksesi tavoittaa asiakkaasi heidän ostopolkunsa mahdollisimman monessa eri vaiheessa. 

Markkinoinnin tulee aina olla sijoitus eikä kulu. Dataa hyödyntäen seuraamme ja raportoimme tarkkaan eri mainosmuotojen avulla saadun hyödyn – esimerkiksi sen, kuinka moni mainoksesi nähneistä päätyy lähettämään tarjouspyynnön tai muuten ottamaan yhteyttä yritykseesi. 

Tulokset puhuvat puolestaan

Tagomo on jo 1700 yrityksen kumppani digimarkkinoinnissa ja toimialatuntemusta on karttunut pitkälti yli 100 eri alalta. Asiakaspalautteissamme korostuvat tulokset, oppiminen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu – yritykset arvostavat läpinäkyvyyttä ja luottamusta jota haluamme rakentaa jokaisessa asiakassuhteessamme. 

Panostatko jo digimainontaan, mutta haluaisit kehittää sitä tehokkaammaksi? Tarjoamme maksuttoman mainostilien auditoinnin, jonka avulla selvitämme mahdolliset kehityskohdat ja saat jatkossa enemmän hyötyä irti digimarkkinoinnista! 

Tekstin on tuottanut neuvontakumppanimme Tagomo Digital Oy.

Kädet ja tietokone
Vieraskynä-blogi