Varsinais-Suomen Yrittäjien blogi
3.12.2021
Terhi Haverinen

Jäsensivut aktiiviseen käyttöön

Yrittäjäjärjestössä on tehty nettisivu-uudistus tämän vuoden aikana. Uudet sivut julkaistiin marraskuun alussa. Uudistuksen myötä olemme kehittäneet myös sähköistä jäsenpalvelua.  

Aiemmin jäsen sai päivitettyä yrityksensä tietoja kirjautumalla jäsenportaaliin sähköpostiosoitteella. Asiakirjapankin sisällön hän sai käyttöönsä kirjautumalla jäsensivuille jäsennumerolla. Monimutkaista vai mitä? Nyt kaikki jäsenelle suunnatut palvelut on siirretty samaan paikkaan ja saman kirjautumisen alle. 

Jäsensivuille pääsee nettisivujen ylälaidassa olevan valikon kautta kohdasta Jäsensivut. Kirjautumiseen tarvitaan jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite. Henkilö, joka on merkitty jäsenrekisteriin ensisijaiseksi yhteyshenkilöksi, pystyy päivittämään jäsensivuilla myös yrityksen tietoja. Yrityksen muut henkilöt, joiden tiedot on lisätty jäsenrekisteriin, pääsevät kirjautumaan jäsensivuille ja lataamaan esimerkiksi asiakirjapankista tarvitsemiaan lomakkeita tai hakemaan johonkin jäsenetuun liittyvän koodin.   

Jos sinulle on epäselvää, kuka yrityksessäsi on kirjattu ensisijaiseksi kontaktiksi tai mikä sähköpostiosoite hänellä on jäsenrekisterissä, niin tiedon voi tarkistaa laittamalla sähköpostilla kysymyksen osoitteeseen vsy@yrittajat.fi tai soittamalla numeroon 02 275 7100.  

Olemme huomanneet, että osa jäsenistä on poistanut sähköpostiosoitteen jäsenrekisteristä. Kenties ajatuksena on ollut toive, ettei halua vastaanottaa uutiskirjeitä. Oma suositukseni on, että jäsenemme säilyttäisivät sähköpostiosoitteen jäsenrekisterissä, ja tarvittaessa rajaisivat markkinointilupia, sillä ilman sähköpostiosoitetta ei myöskään pääse kirjautumaan jäsensivuille. 

Markkinointilupia voi muuttaa jäsensivuilla. Käyttäjäprofiilin alla on kohta ”Mitä viestintää ja markkinointia haluat vastaanottaa Yrittäjiltä?” Siellä voit tehdä juuri toiveidesi mukaiset valinnat ja tarpeen tullen päivittää niitä.  

Jäsensivuilta löytyy myös yrityshakemisto, missä on sellaisten jäsenyritysten tiedot, jotka ovat antaneet luvan tietojensa julkaisuun. Näitäkin lupia voi päivittää jäsensivuilla.  

Sivustoa ollaan edelleen kehittämässä. Toiveenamme on luoda sinne myös yhteisöllinen alusta jäsenten väliseen viestintään. Jos sinulla on muita kehitystoiveita, niin kuulemme niistä mielellään.  

Terhi Haverinen