Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

29.8.2023

Taklaa tappiot ja maksimoi menestys

Kaupallinen yhteistyö

Yritysten toimintaympäristön muutoksen vauhti vain kiihtyy. Ennen suunnitelmia tehtiin vuosi, sitten kuukausi ja nyt melkein viikkotasolla. Korona ei ollut solidaarinen ja mahdollisti menetyksen lisäksi myös menestystä.

Nyt sodan aikana syntyneet ilmiöt ovat vaikuttaneet lähes kaikkeen. Yrittäjien ja yritysten henkilökuntineen tulee olla luovia ja uskaliaita, ratkaisut voivat olla myös kipeitä. Kuitenkaan synkkyyteen ei pidä vajota, on selkeästi nähtävissä, ettei kysyntä ja tarpeet ole mihinkään kadonneet.

Syyt ovat nyt jossain ihan muualla ja tilanteesta johtuvat pakollisetkin päätökset ovat tähän tilanteeseen meidät ajaneet. Katsotaan siis eteenpäin, mitä meidän nyt pitää tehdä ja mitä mahdollisuuksia edessämme on, kun tulppa irtoaa.

Tällainen aika vaatii entistä enemmän ääneen ajattelua, osallistamista ja yhteisöllisyyttä. Itse henkilökohtaisesti luotan, että näillä asioilla suurin osa meistä löytää jyvän ja saa jalan osumaan lankulle.

Tule kuuntelemaan Yrittäjänpäivän kunniaksi webinaariamme 5.9.2023 klo 17 – 18 etänä tai konttoreillemme kautta maan. Aiheena on rohkeasti ”Taklaa tappiot ja maksimoi menestys”!

Meidän tehtävämme on olla mukana Yrittäjän arjessa ja mahdollistaa. Herätetään ajatuksia ja mietitään sitten, miten sinun unelmasi olisi toteutettavissa!

Taklataan tappiot ja maksimoidaan menestys – ilmoittaudu mukaan seuraamaan Yrittäjänpäivän webinaaria livenä tai etänä tästä!

Ossi Viljanen
asiakkuuspäällikkö
Oma Säästöpankki Oyj, Yrityspankki
050 343 3888
ossi.viljanen@omasp.fi
omasp.fi