Työterveyshuollon puitesopimuskumppanit

Helsingin Yrittäjät on kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut jäsenyrityksille yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa keväällä 2018. Puitesopimus työterveyshuoltopalveluista solmittiin Terveystalo Oyj:n sekä Täsmä Työterveys Oy:n kanssa. Puitesopimukset sisältävät jäsenyrityksille listahintoja edullisemmat ja sisällöltään tarkistetut sopimuspaketit.


Terveystalo Oyj

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Suomen suurimpana yksityisenä terveyspalveluyrityksenä ja Pohjoismaiden johtavana työterveydentoimijana Terveystalo tarjoaa laajan valikoiman yleislääketieteen, työterveyden ja erikoissairaanhoidon palveluja, hyvinvoinnin palveluja, diagnostiikkapalveluja, päiväkirurgiaa sekä hammaslääkäri- ja suunterveyden palveluja.

Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Verkostoltaan Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys ja tarjoaa terveyden ja hyvinvoinnin palveluja myös noin 360 toimipaikassa eri puolilla Suomea.

Täsmä Työterveys Oy

Täsmä Työterveys Oy on pk-yritysten työterveyshuoltoon erikoistunut, kokeneiden työterveyslääkärien perustama työterveyshuollon palveluntarjoaja.

Täsmän palvelut on suunniteltu suomalaisten yrittäjien toiveiden mukaisesti selkeiksi ja suoraviivaisiksi. Kiinteään vuosihintaan ei leivota mukaan lisämyyntiä, ja tavoitteissa pidetään aina mukana myös työnantajan näkökulma. Kiitosta Täsmä saa asiakkailtaan erityisesti helposta asioinnista, palveluiden kustannustehokkuudesta ja ripeästä tarttumisesta työkykykysymyksiin.

Helsingin Yrittäjät ry:n jäsenet saavat Täsmän palvelupaketeista 10 % alennuksen.