Nuorten yrittäjien verkosto HYNY

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston hallitus 2023.
Helsingin nuorten yrittäjien verkoston hallitus vuonna 2023 (vasemmalta oikealle): Niko Tervamäki, puheenjohtaja Kiia Riuttula, Salla Juurakko ja Atte Pohjanmaa. Kuvasta puuttuu Kalle Antila.

Nuorten yrittäjien asialla since 2006! Helsingin Yrittäjien Nuorten Yrittäjien yhteisö HYNY on aktiivinen verkosto, joka on erityisesti alle 40-vuotiaiden yrittäjien asialla. HYNY:n monipuolinen toiminta yhdistää nuoria yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita. Nuorten yrittäjien toimintaan voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä, sillä verkoston useat maksuttomat tapahtumat ovat avoimia kaikille nuorille yrittäjille.


Tapahtumat

Tapahtumat

Maksuton
Maksuton

Ajankohtaista

28.11.2023 Uutinen

Lukiolaiset uskaltavat yrittää – ”Voi tehdä töitä omien tavoitteidensa eteen”

Tuoreimman NYT Nuorten tulevaisuusraportin mukaan 40 prosenttia nuorista kokee, että voisi toimia yrittäjänä ja 23 prosentilla on aikeita yrityksen perustamiseen. Helsingissä yrittäjyyteen voi suuntautua…


Helsingin nuorten yrittäjien hallitus 2023

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston HYNY:n toiminnasta vastaa hallitus, joka koostuu eri alojen nuorista yrittäjistä. Hallituksen puheenjohtajalla on paikka myös Helsingin Yrittäjien hallituksessa. HYNY:n hallitus valitaan vuosittain koordinoimaan verkoston toimintaa, järjestämään tapahtumia, viestimään ajankohtaisista teemoista ja tekemään vaikuttamistyötä nuorten yrittäjien eteen.

  • Puheenjohtaja Kiia Riuttula, Viral Media Oy
  • Kalle Antila, Tilitoimisto Äly Oy
  • Salla Juurakko, Pirske Suunnittelutoimisto oy
  • Atte Pohjanmaa, Vertics Oy
  • Niko Tervamäki, Nippanappa Oy

Ota meihin yhteyttä!

Kiia Riuttula_Niina Stolt

Kiia Riuttula

puheenjohtaja
Helsingin Yrittäjien nuoret yrittäjät
Nina Salminen.

Nina Salminen

Asiantuntija, nuoret yrittäjät
Helsingin Yrittäjät