Tätä on Helsingin Yrittäjät

Helsingissä kannattaa yrittää – ja olla yrittäjäjärjestön jäsen! Yrittäjäjärjestön tärkein tehtävä on vaikuttaa siihen, että yrityksillä on hyvät olosuhteet menestyä, työllistää ja luoda uutta. Vaikutamme ja palvelemme herkällä korvalla. Teemme päivittäin töitä jokaisen yrityksen eteen.

Helsingin Yrittäjät ry on jo vuodesta 1939 alkaen vaikuttanut kaikkien helsinkiläisten yrittäjien puolesta. Olemme yksi keskusjärjestömme Suomen Yrittäjien suurimmista aluejärjestöistä. Jäsenistöömme kuuluu noin 5 000 yritystä kuuden paikallisyhdistyksemme kautta. Lisäksi Helsingin Yrittäjissä toimii nuorten yrittäjien verkosto HYNY ja Senioriverkosto. Uudenmaan yrittäjäjärjestöjen yhteinen HEI Network verkottaa kansainvälisiä yrittäjiä.

Helsingin Yrittäjien jäsenenä saat ajankohtaista tietoa, koulutusta ja rahanarvoisia etuja. Voit myös verkostoitua muiden yrittäjien ja yhteistyökumppanien kanssa lukuisissa tapahtumissamme. Neuvontapalvelumme auttavat maksuttomasti jäsenyrityksiämme yritystoiminnan kiemuroissa. 100 asiantuntijaamme ovat käytettävissäsi vain puhelinsoiton päässä!

Ellet vielä ole jäsenemme, liity nyt mukaan aktiiviseen joukkoomme!


Läsnä yrittäjän arkea valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, 100 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Yrittäjien rakenne on kolmiportainen:

  • Suomen Yrittäjät keskusjärjestönä vaikuttaa valtakunnallisissa asioissa
  • Aluejärjestöillä (21) on vaikuttajan rooli omalla alueellaan ja omassa maakunnassaan
  • Paikallisyhdistykset (lähes 400) vaikuttavat paikalliseen päätöksentekoon
  • Toimialavaikuttamista tehdään yhteistyössä Suomen Yrittäjiin kuuluvien noin 60 toimialajärjestön kanssa.
  • Suomen Yrittäjillä on myös EU-toimisto Brysselissä.

Helsinki

Helsinkiläisten yrittäjien asialla

Helsingin Yrittäjiin kuuluu lähes
0
jäsentä
Yrittäjien asioita ajaa eri puolilla Helsinkiä
0
paikallisyhdistystä