Yrittäjän hyvinvointi

Hyvinvointikartta pääkuva

Yrittäjä, kaipaatko käytännönläheisiä vinkkejä hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen edistämiseen sekä työkykyjohtamisen kehittämiseen? Tälle sivustolle on koottu yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia ja edistäviä toimintamalleja ja palveluita. Sisällöt ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Voit hyödyntää niitä, kun tarvitset tietoa ja tukea hyvinvoinnista ja sen johtamisesta tai kun kaipaat uusia ideoita ja innostusta.

Yrittäjän hyvinvoinnin tueksi on tarjolla kokonaisvaltaisesti hyvinvointia käsittelevä napakka verkkokurssi, yksinyrittäjän työnohjausta sekä työkaluja työkykyjohtamisen ja positiivisen johtamisen kehittämiseen. Tutustu materiaaleihin ja poimi parhaat vinkit omaan yrittäjän arkeesi.

Yrittäjän hyvinvointi -materiaalit on rakennettu yhdessä koulutuskuntayhtymä Gradian, Keski-Suomen Yrittäjien ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu Jamkin toteuttaman Hyvinvointikartta-hankkeen aikana 20202022. Hanketta on ollut rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto. Hankkeen tavoitteena oli vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista sekä työkykyjohtamista.

Mies istuu tietokoneella.

Hyvinvoiva yrittäjä -verkkovalmennus

Yrittäjä, haluaisitko käytännönläheisiä vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen? Maksuttomassa Hyvinvoiva yrittäjä -verkkovalmennuksestamme saat toimivia työkaluja, vinkkejä ja ideoita oman hyvinvointisi kokonaisvaltaiseen kehittämisen ja edistämiseen keskisuomalaisilta hyvinvoinnin asiantuntijoilta.

Ihmiset keskustelevat ryhmässä.

Yksinyrittäjän hyvinvoinnin työnohjaus

Yksinyrittäjä, mikroyrittäjä, pienyrittäjä – tule lisäämään hyvinvointiasi uudenlaiseen ryhmämuotoiseen työnohjaukseen! Työnohjauksesta hyödyt monella tavalla: yhteisissä keskusteluissa löydetään keinoja parempaan jaksamiseen, työn sujuvuuteen ja työn tuottavuuteen, yrittäjyyden ydin kirkastuu ja pääset jakamaan ajatuksia ja hyviä käytäntöjä muiden yrittäjien kanssa.

Iloisia ihmisiä.

Työkykyjohtaminen ja positiivinen johtaminen

Työhyvinvointi ja työkykytoiminta ei ole jotain, mitä tehdään kerran vuodessa – yhteistä keskustelua, arviointia ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämistä tarvitaan arjessa joka päivä. Työkykyjohtamisen ja positiivisen johtamisen tueksi on olemassa monenlaisia työkaluja ja menetelmiä. Tutustu ja ota käyttöön oman työyhteisösi tarpeisiin parhaiten soveltuvat.