Omistajanvaihdosneuvonta

Oletko aikeissa myydä tai ostaa yrityksen? Satakunnan Yrittäjistä saat asiantuntevaa, maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista sukupolven- ja omistajanvaihdosneuvontaa. Neuvontaa annetaan molemmille osapuolille, niin myyjälle kuin ostajalle. Ole ajoissa yhteydessä!

Satakunnan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntija kertoo alla olevilla videoilla työstään sekä tärkeistä omistajanvaihdostilanteissa huomioitavista asioista.

Satakunnassa omistajanvaihdoksista vastaa:

Satakunnan Yrittäjät järjestää sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhteistyössä kaikkien Satakunnan kuntien ja kaupunkien kanssa. Palvelut ovat siis käytettävissä koko Satakunnan alueella.

Yrityksen arvonmääritys

Yrityksen sukupolvenvaihdos

Yrityskaupan rahoitus

Yrityksen ostaminen

Neuvonta yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa

Neuvomme yrittäjiä mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa, yrityksen sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa sekä yritystoiminnan alasajamisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. omistajanvaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti-ilmoituksen laatimisessa Yrityspörssiin.

Oppaita omistajanvaihdoksen tueksi: