Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Omistajanvaihdosneuvonta

Oletko aikeissa myydä tai ostaa yrityksen? Satakunnan Yrittäjistä saat asiantuntevaa, maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista sukupolven- ja omistajanvaihdosneuvontaa. Neuvontaa annetaan molemmille osapuolille, niin myyjälle kuin ostajalle. Ole ajoissa yhteydessä!

Satakunnassa omistajanvaihdoksista vastaa:

”Nyt voit varata Teams- tai puhelinneuvontatapaamisen myös netissä!

Huom! Mikäli haluat yhteydenoton vain puhelimitse, kirjoita ajanvarauksen muistiinpanot -kohtaan lisämaininta.

Satakunnan Yrittäjät järjestää sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhteistyössä kaikkien Satakunnan kuntien ja kaupunkien kanssa. Palvelut ovat siis käytettävissä koko Satakunnan alueella.

Neuvonta yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa

Neuvomme yrittäjiä mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa, yrityksen sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa sekä yritystoiminnan alasajamisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. omistajanvaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti-ilmoituksen laatimisessa Yrityspörssiin.

Oppaita omistajanvaihdoksen tueksi:


Valtakunnallinen hakupalvelu

Valtakunnallinen hakupalvelu kokoaa yhteen maksutonta omistajanvaihdosneuvontaa tarjoavat neuvojat. Tutustu valtakunnalliseen hakupalveluun viereisestä painikkeesta.