Neuvontapalvelut

Uudenmaan Yrittäjät hankintaneuvonta

Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvonnan keskeisenä tavoitteena on edistää pk-yritysten edellytyksiä osallistua julkisiin hankintoihin. Hankintaneuvonta ohjaa, kouluttaa ja neuvoo julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittama maksuton hankintaneuvonta on tarkoitettu kaikille alueen yrityksille ja hankintayksiköille.

#tuki&neuvonta

Koulutustallenne: Mukaan julkisiin hankintoihin – uhkasta mahdollisuudeksi

Mitä ovat julkiset hankinnat ja miten yritys voi valmistautua niihin? Mistä tiedät, mitä ja milloin hankintayksiköt hankkivat? Mistä saat apua julkisten hankintojen kysymyksiin?
Puhujana Uudenmaan Yrittäjien Sanna Meronen-Vilenius. Video on osa HYMYII-hankkeen webinaaritallennesarjaa. Tallenteen pituus on noin 20 minuuttia.

Tallenteeseen
#tuki&neuvonta

Hankintaopas

Tämä opas on tarkoitettu yrittäjälle ja yritykselle, joka on kiinnostunut käymään kauppaa julkisen puolen kanssa. Opas auttaa yrittäjän alkuun, kertoo perusasiat ja antaa vinkit tarjouspyynnön jättämiseksi.
Opas sopii hyvin yrittäjälle, joka ei ole vielä tarjonnut julkiselle puolelle. Se myös soveltuu kenelle tahansa pk-yritykselle julkisten hankintojen käsikirjaksi.

Jäsenyrittäjä – lataa opas käyttöösi tästä

Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvoja sinua varten

Uudenmaan Yrittäjien alueella osa-aikaisena hankintaneuvojana sinua palvelee Satu Grekin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Satu Grekin Uudenmaan Yrittäjät

Satu Grekin

Hankintaneuvoja
Uudenmaan Yrittäjät

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme