Helsingin Yrittäjät - Keski-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Keski-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lue Keski-Helsingin Yrittäjien tuoreimmat uutiset

26.1.2023 Uutinen

Yrittäjien ilmaiset aamutreenit jatkuvat taas!

Loistavaa vuoden alkua salilta! Ilmaiset Yrittäjien aamutreenit jatkuvat taas! Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistyksen jäsenenä voit osallistua aamutreeneihin vaikka joka kerta.

Tutustu Keski-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Tutustu Keski-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Keski-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä omissa kaupunginosissaan. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Keski-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Tutustu meihin Facebookissa