Kirkkonummen Yrittäjät - Kyrkslätts Företagare rf

CrossFit Kirkkonummi Oy

Vahvempi elämä – tehokasta liikuntaa asiakkaiden lähtötaso huomioiden


Visa Korhonen kunnantalolla 11.11.2020

Visa Korhonen muutti Imatralta pääkaupunkiseudulle ja liittyi osakkaaksi ja yrittäjäksi CrossFit Kirkkonummi Oy:hyn syyskuussa 2019 – CrossFit-valmentajana hän on toiminut jo vuodesta 2011. Liikunta-ala on aina ollut Visalle se ”pääjuttu”, varsinkin palloilulajit – näistä jenkkifutis ja lippupallo veivät ehkä pisimmälle, Visa kisasi joukkueineen SM-sarjassa sekä maajoukkueessa, kunnes olkapää- ja polvivaivat muuttivat urasuunnitelmia.

Visa huomasi ryhtyessään harrastamaan CrossFitiä, että vammoista toipuminen nopeutui, voimat kasvoivat nopeasti ja jo lyhyessä ajassa sai hyviä tuloksia aikaiseksi. Tämä on kannustavaa harrastajansa näkökulmasta ja CrossFit on myös siten hyvä laji, että siinä voi jatkuvasti kehittyä. Lajissa yhdistellään kestävyyttä, voimaa, taitoliikkeita, nopeutta ja räjähtävyyttä – monipuolisuus ei kyllästytä harrastajaansa.

CrossFit Kirkkonummi –salilla tarjoaa palveluita lapsille sekä aikuisille. Nuorimmat asiakkaat ovat vasta 5-vuotiaita, joille harrastus toteutetaan pitkälle leikin ja liikeharjoittelun muodossa, harjoitteiden kehittäessä lasten koordinaatiokykyä, nopeutta ja ketteryyttä. Painonnosto- ja voimaharjoittelun tekniikoihin siirrytään pikkuhiljaa yleensä aikaisintaan 10-13 -vuotiaana ja Visa huomaa lajin kasvavan nopeaa vauhtia.

Crossfit Kirkkonummi Oy:n toiminta tähtää asiakkaiden terveyden kehittämiseen siten, että jaksamista riittää läpi koko elämän – myöskin eri elämäntilanteissa. Sali kutsuu erittäin huonokuntoisetkin rohkeasti kokeilemaan lajia. CrossFit Kirkkonummen Erittäin huonokuntoisten-ryhmät on pyörineet syksysta 2019 asti ja on jo vuodessa muodostunut erittäin suosituksi palveluksi. Erittäin huonokuntoisten ryhmässä sitoudutaan alussa kolmeksi kuukaudeksi. Tänä aikana palvelun päälimäisenä tarkoituksena on kannustaa ja tukea harjoittelijaa turvalliseen harjoitteluun sekä auttaa häntä löytämään liikunnan ilo ja tätä kautta ottaa se osaksi elämää. CrossFit Kirkkonummi on matalan kynnyksen liikuntasali, jossa harjoittelu tapahtuu aina asiakkaan terveys edellä ja hänen omaa kehoaan kuunnellen.

Visa toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi harrastamaan CrossFit Kirkkonummelle!

www.crossfitkirkkonummi.com