Laukaan Yrittäjät

Tietoa Laukaan Yrittäjistä

Laukaan Yrittäjät on yksi Keski-Suomen Yrittäjien 26 paikallisyhdistyksestä ja lähin yrittäjäverkostosi. Paikallisyhdistyksenä meidän tärkein tehtävämme on vaikuttaa asioihin paikallisesti, jotta yrittäjyyden edellytykset säilyvät ja paranevat alueellamme.

Yrittäjyyden puolesta

Keski-Suomessa yrittäjäjärjestöllä on jäseniä noin 3500, Suomen Yrittäjien jäsenmäärä on kokonaisuudessaan 115 000, yhdessä me pidämme yrittäjyyden lippua korkealla! Kuuluessasi meihin, olet samalla mukana aluejärjestömme Keski-Suomen Yrittäjien ja kattojärjestömme Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Yhdellä jäsenmaksulla saat edunvalvonnan ja jäsenpalvelut koko ketjusta kolmiportaisesti ja pääset hyödyntämään niin paikallista, alueellista kuin valtakunnallistakin tapahtuma- ja koulutustarjontaa.

Järjestämme vuosittain paikkakuntamme yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitumiselle, kouluttautumiselle, viihtymiselle ja vertaistuelle. Tule mukaan samanhenkisten seuraan!

Ota seurantaan Facebook-ryhmäämme, niin pysyt perillä ajankohtaisista asioista. Maakunnallisella tasolla pysyt perillä yrittäjäkentän ajankohtaisista asioista seuraamalla Keski-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanavia.