Punkaharjun Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Punkaharjun uutisia

26.4.2022 Uutinen

Huhtikuun uutisia

Yrittäjä varaudu viisaasti! Heti kun opittiin varautumaan ja elämään koronan kanssa, alkoi varautuminen ukrainalaisiin pakolaisiin ja sotaan Euroopassa. Turvallisuus Suomessa tai omassa yrityksessä ei…

Etelä-Savon Yrittäjien uutisia

20.5.2022 Uutinen

Kerrothan suosikkisi – etsimme jälleen Etelä-Savon Maistuvinta maaseutuyritystä!

Etsimme ehdotuksia kylien ja kuntien maistuvimmista ruokayrityksistä, tuottajista, jalostajista, ruokapalveluyrityksistä ja muista ruokaelämyksiä tarjoavista toimijoista. Tehdyistä ehdotuksista valitsemme Etelä-Savon Maistuva maaseutu 2022 yrityksen. Valinnassa…

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Etelä-Savon Yrittäjien koulutukset ja tapahtumat

Valtakunnalliset koulutukset ja tapahtumat

ihmiset juttelevat
Kilometrikisa