Punkalaitumen Yrittäjät

Punkalaitumen Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Ajankohtaista Punkalaitumen Yrittäjissä

15.11.2022 Uutinen

Punkalaitumen Vuoden Yrittäjä 2022 on Ilkka Eskola / IE-Asennus Oy

Punkalaitumen Yrittäjät on valinnut Punkalaitumen vuoden 2022 yrittäjäksi Ilkka Eskolan ja yrityksensä IE-Asennus Oy:n. Vuonna 2007 perustettu IE-Asennus Oy valmistaa ja asentaa alumiinirunkoisia ovi-…

16.12.2021 klo 07:00 Uutinen

Lähiruokakilpailu

22.10.2021 klo 09:49 Uutinen

Luonnollisesti Laitumella -hanke

Ajankohtaista Pirkanmaan Yrittäjissä

Moottoritie
30.11.2022 Uutinen

Kansanedustajat haluavat pistää ysitien reilaan

Pirkanmaalaiset kansanedustajat jättivät lokakuussa valtion ensi vuoden talousarvioon aloitteen, jossa esitetään 82 miljoonan euron määrärahaa Tampereen ja Oriveden välisen valtatie 9:n kehittämiseen. Kansanedustajien tavoitteena…

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Punkalaitumella. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Jäsenenämme olet oikeutettu Punkalaitumen Yrittäjien paikallisten jäsenetujen lisäksi Pirkanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.