Punkalaitumen Yrittäjät

Punkalaitumen Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Paikalliset tapahtumat

Ajankohtaista Punkalaitumen Yrittäjissä

26.2.2024 Uutinen

Löytyykö Suomen yrittäjämyönteisin kunta Pirkanmaalta? | Kuntabarometri toimii yrittäjien ja kuntien yhteisenä työkaluna

Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissa kartoitetaan yrittäjien mielipiteitä kotikunnan yrittäjämyönteisyydestä. Kysely on avoinna 1.4.2024 saakka ja siihen voivat vastata kaikki yrittäjät riippumatta siitä ovatko yrittäjäjärjestön jäseniä.

Ajankohtaista Pirkanmaan Yrittäjissä

28.2.2024 Uutinen

Kesäduuni-kampanja auttaa Tampereen alueen työnantajia ja kesätyöhakijoita kohtaamaan

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen ja Tampereen Ohjaamon Kesäduuni-kampanja yhdistää alle 30-vuotiaat työnhakijat ja Tampereen sekä naapurikuntien työnantajien tarjoamat kesätyöpaikat sekä tukee nuorten kesäyrittäjyyttä.…

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Punkalaitumella. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Jäsenenämme olet oikeutettu Punkalaitumen Yrittäjien paikallisten jäsenetujen lisäksi Pirkanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.