Punkalaitumen Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Ajankohtaista Punkalaitumen Yrittäjissä

22.10.2021 Uutinen

Luonnollisesti Laitumella -hanke

Punkalaitumen Kunnan Luonnollisesti Laitumella -hankkeeseen etsitään yhteistyökumppaneita  Leader Joutsenten reitti ry:n rahoituksella Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta toteutettava hanke Luonnollisesti Laitumella on aloitettu Punkalaitumen kunnan toimesta…

Ajankohtaista Pirkanmaan Yrittäjissä

Maarakennus T.Haavisto raitiotietyömaa
2.12.2021 Uutinen

Maarakennus T.Haavisto muisti työntekijöitään varsin mukavasti

Kangalalaisen Maarakennus T. Haavisto Oy:n poppoolle jäi varmasti melko myönteinen muistikuva 1. lokakuuta järjestetystä yrityksen vuosijuhlasta. Oman porukan juhlat oli aloitettu katsomalla Tampereen Komediateatterin…

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Punkalaitumella. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Jäsenenämme olet oikeutettu Punkalaitumen Yrittäjien paikallisten jäsenetujen lisäksi Pirkanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.