Vantaan Yrittäjien viestintä

Oma jäsenlehti Yrittäjäinfo

Yrittäjäinfo on Vantaan Yrittäjien jäsenlehti, joka jaetaan kuusi kertaa vuodessa jäsenyrityksiin sekä Vantaan Yrittäjien sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. Yrittäjäinfo sisältää tietoa yrittäjiä ja yritystä koskevista ajankohtaisista toimintaympäristöön vaikuttavista asioista. Lisäksi lehdessä on tietoa Vantaan Yrittäjien toiminnasta ja asiaa Vantaan alueelta. Alta voit lukea Yrittäjäinfon aikaisemmin ilmestyneitä numeroita.

Sähköinen jäsenkirje

lähetetään joka kuukausi (poislukien heinäkuu). Jäsenkirjeessä on tietoa muun muassa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä edunvalvonnasta. Myös yhteistyökumppaneiden uutisia kerrotaan jäsenkirjeessä.

Verkkopalvelut

Vantaan Yrittäjien sivusto on osa Suomen Yrittäjien www.yrittajat.fi –yrittäjäportaalia. Se on kattava tieto- ja uutispalvelu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivuilta löydät uusinta tietoa tietoa verotuksesta, työnantajan velvollisuuksista, rahoituksesta ja yritystoiminnasta.

Sosiaalinen media

Erilliset sähköpostit

kutsuvat esimerkiksi tapahtumiimme. Varmistaaksesi sähköisten tiedotteiden saamisen, pidä omat tietosi ajantasalla. Tästä pääset muuttamaan jäsentietojasi.

Vantaan Sanomissa Vantaan Yrittäjät –palsta

joka kuukauden viimeinen keskiviikko. Yrittäjän palsta on vantaalaisen liike-elämän kohtauspaikka. Kalenterissa ovat esillä ajankohtaiset asiat artikkelein ja yrittäjäjärjestön tapahtumat.

Olethan sinäkin mukana sivuilla, ota yhteys mediamyyntiin tästä. Vuoden 2022 Yrittäjän palstan julkaisupäivät ovat ke 26.1., ke 23.2., ke 30.3., ke 27.4., ke 25.5., ke 29.6., ke 27.7., ke 31.8., ke 28.9., ke 26.10., ke 30.11. sekä ke 21.12.

Suomen Yrittäjät

  • Saat neljä kertaa vuodessa Yrittäjä –jäsenlehden.
  • Lisäksi voit tilata Yrittäjä Plus -ammattilehden jäsenetuhintaan. Se  ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Tilaa tästä.