Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus
  • Valmennus

Arvostava kuuntelu

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Mitä on hyvä vuorovaikutus? Miksi vuorovaikutukseen kannattaa panostaa erityisesti juuri nyt? Mitä on arvostava kuuntelu? Miksi sillä on niin suuri merkitys kaikessa ihmisten välisessä kanssakäymisessä? Miksi minun esihenkilönä tulisi siihen panostaa? Muun muassa näihin teemoihin pureudutaan tässä valmennuksessa.

Valmennuksen sisältöä:

  • ”Yksi ihmisen perustarpeista organisaatiossa on tulla kuulluksi ja arvostetuksi”
  • Esimerkkejä erilaisista kuuntelijaprofiileista
  • Arvostavan kuuntelun periaatteet
  • Millainen kuuntelija sinä olet
  • Miten voit kehittää arvostavan kuuntelun taitojasi

Valmennus on vuorovaikutteinen tilaisuus ja se koostuu teorian lisäksi keskustelusta, pienryhmätöistä tai erilaisista harjoituksista. Valmennukseen kuuluu myös esitehtävä sekä kotitehtävä. Valmennukseen otetaan enintään 30 henkilöä per tilaisuus ja se toteutetaan verkossa (Zoom ja Claned).

Kouluttajana ratkaisukeskeinen coach, eMBA, lyhytterapeutti Mikko Elomaa, Tuletko kuulluksi –Tiimi
Mikko Elomaalla on kolmenkymmenen vuoden johtamiskokemus eri kokoisista yrityksistä. Hän on toiminut yrittäjänä ja useamman pk-yrityksen hallituksen jäsenenä. Mikko on vannoutunut valmentavan johtamisen puolestapuhuja. Tällä hetkellä hän valmentaa työyhteisöjä ja esihenkilöitä erityisesti vuorovaikutukseen ja työilmapiiriin liittyvissä kysymyksissä. Arvostavan kuuntelun tärkeydestä voit lukea lisää Mikon blogista.

Valmennus on osa Esihenkilön vuorovaikutustaidot -sarjaa, jossa keskitytään esihenkilön vuorovaikutustaitoihin. Voit osallistua sarjan yksittäisiin osiin tai ilmoittautua kaikkiin viiteen kerralla.

Sarjan muut osat ovat

Hinta
Yhden valmennuskerran hinta on Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö. Viiden valmennuskerran hinta on 380 € / hlö (+alv 24 %).
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Hintaan sisältyy varsinaisen valmennuksen lisäksi teoriaosuuden materiaali ja tallenne. Keskusteluosioita ei tallenneta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi