• Tapahtuma

Jyväskylän Yrittäjien aamukahvit – DOCOVENUM

Jyväskylä
  • Jyväskylän Yrittäjät

Tervetuloa mukaan Jyväskylän Yrittäjien helmikuun aamukahveille tiistaina 8.2. klo 8-9! 

Helmikuun aamukahvit järjestetään DOCOVENUMin toimesta Ravintola Mirkassa, Tapionkadulla. Tule paikalle kuulemaan yrityksen toiminnasta, tuotteista ja palveluista sekä tapaamaan muita yrittäjiä herkullisen aamukahvitarjoilun lomassa! Tilaisuudessa mukana yrittäjä Juha Kolari.

DOCOVENUM on jyväskyläläinen vuonna 1996 perustettu yhden miehen yritys. DOCOVENUM tarjoaa yrityksellesi personoidut ja laadukkaat liikelahjat, mainoslahjat ja yritystekstiilit! Juha hoitaa myös asunto-osakeyhtiöiden isännöintitehtäviä, kiinteistöarviointeja ja toiminnantarkastuksia.

Aika: ti 8.2.2022 klo 8-9
Paikka: Ravintola Mirka. Tapionkatu 4, Jyväskylä. Kabinetti.
Maksuton. Aamukahvitarjoilu.

Pyydämme ilmoittautumiset 4.2. klo 12.00 mennessä. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen lähetetään päivää ennen tapahtumaa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin Jyväskylän Yrittäjien jäsenet kuin alueen muut yrittäjät.

Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Seuraamme koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista tapahtuman suhteen. Pidetään itsestä ja kaverista huolta noudattamalla ohjeistuksia (ohjeistus alempana).

OHJEET OSALLISTUMISEEN
Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinaan tai hihaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Vältä lähikontakteja. Ravintolassa on tarjolla käsidesiä käsien puhdistamiseksi. Käytössämme on kabinetti, jossa mahdollisuus terveysturvallisen etäisyyden pitämiseen. Lisätietoja suojautumiseen täällä>>

Tervetuloa mukaan!

Jyväskylän yrittäjien aamukahvit

Aamukahvilla keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä tutustutaan alueen yrittäjiin, yrityksiin ja organisaatioihin. Aamukahvit järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 8-9, seuraa tapahtumakalenteria tai Jyväskylän yrittäjien facebook-sivua, jossa tapahtumat julkaistaan!

Mikäli haluat kutsua yrittäjät kylään, ole yhteydessä:  jyvaskylan@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Tapionkatu 4a, Jyväskylä ,
  • Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi