Kuva: Chevanon Photography
  • Tapahtuma

Jyväskylän Yrittäjien aamukahvit – Jyväskylä Karting Center

Jyväskylä
  • Jyväskylän Yrittäjät

Tervetuloa mukaan Jyväskylän Yrittäjien maaliskuun aamukahveille tiistaina 8.3. klo 8-9! 

Maaliskuun aamukahvit järjestetään Jyväskylä Karting Centerin toimesta, Konttisentiellä. Luvassa tuttuun tapaan jäsenyritykseen tutustumista ja verkostoitumista alueen yrittäjien kesken aamukahvitarjoilun lomassa! Tilaisuuden jälkeen halukkailla on mahdollisuus maksuttomaan kartingin koeajoon. Tilaisuudessa mukana Tony Haverinen Jyväskylä Karting Centeriltä.

Jyväskylä Karting Center on toteuttanut yritystapahtumia Jyväskylässä jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Sisäradallamme Jyväskylässä sekä ulkoradallamme Lievestuoreella järjestämme yrityksille ja muille yhteisöille esimerkiksi vauhdikkaat TYKY-päivät ja asiakasillat. Tilaisuuden yhteyteen on mahdollista varata kokoustilat, saunat ja ruokailut, joten meiltä saat koko paketin yhdellä varauksella. Palvelemme myös yksittäisiä asiakkaita yleisöajon merkeissä, talvikaudella seitsemän päivää viikossa. Lisäksi palveluihimme kuuluu kilpakarting niin Suomessa kuin ulkomailla.

Aika: ti 8.3.2022 klo 8-9
Paikka: Jyväskylä Karting Center. Konttisentie 8, B-rappu, Vaajakoski.
Maksuton. Aamukahvitarjoilu.

Pyydämme ilmoittautumiset 3.3. mennessä. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen lähetetään päivää ennen tapahtumaa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin Jyväskylän Yrittäjien jäsenet kuin alueen muut yrittäjät.

OHJEET OSALLISTUMISEEN
Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinaan tai hihaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Vältä lähikontakteja. Lisätietoja suojautumiseen täällä>>

Tervetuloa mukaan!

Jyväskylän yrittäjien aamukahvit
Aamukahvilla keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä tutustutaan alueen yrittäjiin, yrityksiin ja organisaatioihin. Aamukahvit järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 8-9, seuraa tapahtumakalenteria tai Jyväskylän yrittäjien facebook-sivua, jossa tapahtumat julkaistaan!Mikäli haluat kutsua yrittäjät kylään, ole yhteydessä:  jyvaskylan@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Konttisentie 8, B-rappu, Vaajakoski ,
  • Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi
050 543 6647