Jyväskylän Yrittäjät
  • Tapahtuma

Jyväskylän Yrittäjien aamukahvit – PlusTerveys Hammassirkku

Jyväskylä
  • Jyväskylän Yrittäjät

Lokakuussa kohtaamme Hammassirkulla, Kauppakadulla. Tule paikalle tutustumaan Hammassirkun toimintaan ja kohtaamaan alueen yrittäjiä! Aamukahvien alkuun saamme kuulla tärkeää tietoa työpaikkahammashoidosta ja pääsemme tutustumaan Hammassirkun hammaslaboratoriotoimintaan. Lisäksi luvassa tutustumista toisiimme aamukahvitarjoilun lomassa.

Hammassirkku on kuudella eri paikkakunnalla sijaitseva hammaslääkäriasema, joka on vaikuttanut Keski-Suomessa jo yli 20 vuotta! Hammassirkusta saat korkealaatuista yksityistä hammashoitoa nykyteknologiaa hyödyntäen. Hammassirkkusta saat myös työterveyshammashoidon palvelut osaksi työterveyspalveluita. https://hammassirkku.fi/

Aika: ti 4.10.2022 klo 8-9
Paikka: Jyväskeskuksen Hammassirkku. Kauppakatu 31 b, 4krs.
Maksuton. Aamukahvitarjoilu.

Tilaisuudessa mukana ehl Sirkku Meriläinen ja eht Heli Voutilainen.

Pyydämme ilmoittautumiset ke 28.9. mennessä. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen lähetetään päivää ennen tilaisuutta.

Tilaisuus pidetään Jyväskeskuksen Hammassirkun tiloissa (Kauppakatu 31 b, 4krs). Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin Jyväskylän Yrittäjien jäsenet kuin alueen muut yrittäjät.

Tervetuloa mukaan!

Jyväskylän yrittäjien aamukahvit

Aamukahvilla keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä tutustutaan alueen yrittäjiin, yrityksiin ja organisaatioihin. Aamukahvit järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 8-9, seuraa tapahtumakalenteria tai Jyväskylän yrittäjien facebook-sivua, jossa tapahtumat julkaistaan!

Mikäli haluat kutsua yrittäjät kylään, ole yhteydessä:  jyvaskylan@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Kauppakatu 31 b, 4krs, Jyväskylä,
  • Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi
050 543 6647