Pirkanmaan Yrittäjät

Pimeydestä Valoon – Kuinka selvitä konkurssista?

Nokia
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Nokian Yrittäjät
  • Pirkkalan Yrittäjät
  • Ylöjärven Yrittäjät

KUINKA SELVITÄ KONKURSSISTA? – EMMA JÄNTTI

Emma Jäntti, Jemma’s productionista on esiintyvä taiteilija ja mentaalivalmentaja, joka on käynyt läpi Osakeyhtiön konkurssin ja myös selvinnyt siitä. Miten? Siitä hän kertoo nyt tällä luennolla. Emman mentaalivalmennusten ydin piilee siinä, kuinka voimme löytää uudenlaisen lähestymiskulman kohtaamiimme haasteisiin, ja muuttaa ne voivavaroiksi.

Lue lisää valmentajasta www.jemmas.fi


Luentosarjan mahdollistajina ovat yhteistyössä LähiTapiola, Nokian Yrittäjät, Nokian Kaupunki, Pirkkalan Yrittäjät, Pirkkalan kunta, Ylöjärven Yrittäjät ja Ylöjärven kaupunki.

PIMEYDESTÄ VALOON -luentosarja on jatkoa 2019 pidetylle YRITTÄJYYDEN PIMEÄ PUOLI -luentokokonaisuudelle, joka sai silloin paljon kiitosta. Nyt tapahtuma haluttiin viedä yli rajojen.

PIMEYDESTÄ VALOON on valmennuksellinen luentosarja, jossa käsitellään keinoja, joilla yrittäjän kohtaamat haasteet on mahdollista muuntaa voimavaraksi. Kuinka meidän mahdollista selvitä vaikeuksista, joita vääjäämättä yrittäjänä toisinaan kohtaamme? Luennoille voi osallistua ILMAISEKSI kaikki aiheesta kiinnostuneet yrittäjät.

OSALLISTUJA KAPASITEETTI ON RAJALLINEN, joten ilmoittauduthan tapahtumaan ajoissa, jotta mahdut mukaan. Luentosarja koostuu kolmesta osuudesta, joissa käsitellään seuraavia teemoja Huomaathan, että kaikki luennot toteutuu eri paikkakunnilla. Voit osallistua halutessasi vain yhteen tai vaikka kaikkiin niistä. Luentosarja koostuu kolmesta osuudesta, joissa käsitellään seuraavia teemoja;

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Kahvila-konditoria Kataja, Välikatu 19, 37100 Nokia,
  • Nokia
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

nokian@yrittajat.fi