Pirkanmaan Yrittäjät

Pimeydestä valoon – päihderiippuvuus sairautena

Pirkkala
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Nokian Yrittäjät
  • Pirkkalan Yrittäjät
  • Ylöjärven Yrittäjät

PÄIHDERIIPPUVUUS SAIRAUTENA, TIETOA, KOKEMUSTA JA RESILIENSSITAITOJA -MIKA ARRAMIES

Avominne klinikoiden Mika Arramies nivoo tilaisuudessa yhteen tietoa ja kokemusta aiheesta: Millainen sairaus päihderiippuvuus on ja miten se vaikuttaa lähipiiriin. Mikan v. 2005 perustamalla Avominne klinikat tuottavat hyvää vaikuttavuutta riippuvuussairauksien hoidossa. Tieto sairaudesta, mistä Mika Pirkkalassa puhuu, on avainasemassa omaa, ystävän tai läheisen elämänmuutoksessa.


Luentosarjan mahdollistajina ovat yhteistyössä LähiTapiola, Nokian Yrittäjät, Nokian Kaupunki, Pirkkalan Yrittäjät, Pirkkalan kunta, Ylöjärven Yrittäjät ja Ylöjärven kaupunki.

PIMEYDESTÄ VALOON -luentosarja on jatkoa 2019 pidetylle YRITTÄJYYDEN PIMEÄ PUOLI -luentokokonaisuudelle, joka sai silloin paljon kiitosta. Nyt tapahtuma haluttiin viedä yli rajojen.

PIMEYDESTÄ VALOON on valmennuksellinen luentosarja, jossa käsitellään keinoja, joilla yrittäjän kohtaamat haasteet on mahdollista muuntaa voimavaraksi. Kuinka meidän mahdollista selvitä vaikeuksista, joita vääjäämättä yrittäjänä toisinaan kohtaamme? Luennoille voi osallistua ILMAISEKSI kaikki aiheesta kiinnostuneet yrittäjät.

OSALLISTUJA KAPASITEETTI ON RAJALLINEN, joten ilmoittauduthan tapahtumaan ajoissa, jotta mahdut mukaan. Luentosarja koostuu kolmesta osuudesta, joissa käsitellään seuraavia teemoja Huomaathan, että kaikki luennot toteutuu eri paikkakunnilla. Voit osallistua halutessasi vain yhteen tai vaikka kaikkiin niistä. Luentosarja koostuu kolmesta osuudesta, joissa käsitellään seuraavia teemoja;

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Kahvila Seela, Saveenraitti 8, 33960 Pirkkala,
  • Pirkkala
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Jarmo Hautamäki, p. 040 5800 759