Pirkanmaan Yrittäjät

Pimeydestä Valoon – Miten ennaltaehkäistä Burn Out

Ylöjärvi
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Nokian Yrittäjät
  • Pirkkalan Yrittäjät
  • Ylöjärven Yrittäjät

MITEN ENNALTAEHKÄISTÄ BURN OUT? – ELISA LUOMARANTA

Elisa Luomaranta on kokenut kouluttaja terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Tällä luennolla Elisa kertoo omasta käynnistään burnoutin rajalla sekä elementit, joilla voi tukea omaa palautumistaan ja ennaltaehkäistä uupumista. Lisätietoa luennoitsijasta Instagram-tililtä @elluyellow_wellbeing.

Lämpimästi Tervetuloa! – Ylöjärven Yrittäjät Ry.


Luentosarjan mahdollistajina ovat yhteistyössä LähiTapiola, Nokian Yrittäjät, Nokian Kaupunki, Pirkkalan Yrittäjät, Pirkkalan kunta, Ylöjärven Yrittäjät ja Ylöjärven kaupunki.

PIMEYDESTÄ VALOON -luentosarja on jatkoa 2019 pidetylle YRITTÄJYYDEN PIMEÄ PUOLI -luentokokonaisuudelle, joka sai silloin paljon kiitosta. Nyt tapahtuma haluttiin viedä yli rajojen.

PIMEYDESTÄ VALOON on valmennuksellinen luentosarja, jossa käsitellään keinoja, joilla yrittäjän kohtaamat haasteet on mahdollista muuntaa voimavaraksi. Kuinka meidän mahdollista selvitä vaikeuksista, joita vääjäämättä yrittäjänä toisinaan kohtaamme? Luennoille voi osallistua ILMAISEKSI kaikki aiheesta kiinnostuneet yrittäjät.

OSALLISTUJA KAPASITEETTI ON RAJALLINEN, joten ilmoittauduthan tapahtumaan ajoissa, jotta mahdut mukaan. Luentosarja koostuu kolmesta osuudesta, joissa käsitellään seuraavia teemoja Huomaathan, että kaikki luennot toteutuu eri paikkakunnilla. Voit osallistua halutessasi vain yhteen tai vaikka kaikkiin niistä. Luentosarja koostuu kolmesta osuudesta, joissa käsitellään seuraavia teemoja;

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Ravintola keidas, Asemantie 4, 33470 Ylöjärvi,
  • Ylöjärvi
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

ylojarven@yrittajat.fi